Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST: Mountainbiken

zaterdag 4 januari 2020 | 10:00 - 11:30

ASC Olympia - Evenement training mountainbiken afgelast

Omdat we de parcoursbouwers van de Oliebollencross bij WVA op 31 december en voor de Clubkampioenschappen Cross op 5 januari niet in de weg willen rijden, hebben we besloten om onze training mountainbiken & cross af te gelasten. De eerst volgende training is op zaterdag 11 januari.

Clubkampioenschap Cross 2020

Natuurlijk kun je mee(st)rijden met de Oliebollencross en is er op 11 en 12 januari nog het NK Veldrijden, maar eigenlijk is de mooiste cross toch altijd weer het prestigieuze Clubkampioenschap Cross van Amsterdam. Net als in voorgaande jaren, organiseren ASC OlympiaWV De AmstelFC De Trappist en Wielervereniging Amsterdam ook dit jaar weer het Clubkampioenschap Cross. Elke vereniging rijdt een eigen kampioenschap, maar we starten allemaal tegelijk.

Op 5 januari kun je jezelf weer meten met de beste crossers van ASC Olympia en de andere verenigingen, op het prachtige cross-parcours dat WV Amsterdam elk jaar weer weet aan te leggen op Sportpark Sloten.

Mountainbiken & crossen in Amsterdam

Bij ASC Olympia rijden we niet alleen op de weg of op de baan. We hebben een groot aantal leden die naast wielrennen of baanwielrennen heel regelmatig mountainbiken of crossen. Liefhebbers van mountainbiken en crossen kunnen hun hart ophalen op ons uitgebreide en technische parcours, dat naast onze eigen baan op Sportpark Sloten ligt. We geven intensieve trainingen en organiseren prachtige mountainbike tochten.

Wil je ook mountainbiken en/of crossen? Of (beter) leren hoe je dat moet doen? Word dan lid van ASC Olympia! Je bent van harte welkom op een van onze trainingen, maar neem eerst even contact met ons op s.v.p.! Ons crossseizoen loopt van de 1e week van oktober tot de laatste week van januari.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 4 januari 2020
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASC Olympia
E-mail:
info@ascolympia.nl
Site:
www.ascolympia.nl

Locatie

Sportpark Sloten
Sloterweg 1045
Amsterdam, 1066 CD