Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Soms doen we ook heel andere dingen dan fietsen! Op vrijdag 11 september gaan we met z’n allen bowlen. Dan houden we onze jaarlijkse ASC Olympia Bowling Avond bij De Zoete Inval in Haarlemmerliede. Elk jaar is het supergezellig en Olympianen zouden geen Olympianen zijn als ze er geen onderlinge strijd van zouden maken. Het is dan wel een bowlingbaan in plaats van een wielerbaan, maar hier wil je gewoon bij zijn!

Bowling Avond

Het begint een heel leuke traditie geworden. Elk jaar komen steeds meer Olympianen naar de bowlingbaan in Haarlemmerliede om te laten zien dat ze niet alleen competitief zijn op de wielerbaan, maar zeker ook op de bowlingbaan. Olympianen van alle verschillende disciplines, categorieën en leeftijden zijn erbij. Van de allerjongsten tot onze senior renners. Zelfs Piet van Heusden vind het erg leuk om erbij te zijn 🙂

Bowlen?

Bowlen is allang niet meer wat het vroeger was! Bowlen is tegenwoordig niet alleen maar 10 beurten met zware bowlingballen gooien en kijken wie er de beste is. Bij De Zoete Inval is bowlen een heel stuk leuker en ‘entertaining’ geworden! Ze hebben in Haarlemmerliede een geweldig ‘Bowling Entertainment System’ en prachtige, computergestuurde LED verlichting!

Als je er eerder bij was, weet je dat vast nog wel. Was je er nog niet eerder bij? Bekijk dan de foto’s hierboven en/of check thenewbowlingexperience.nl en bekijk het zelf.

Doe ook mee!

Ga ook mee en ga de strijd aan met mede-Olympianen. Maar dan op een andere baan: de bowlingbaan. Alle leden zijn van harte welkom: jeugd, nieuwelingen, junioren, volwassenen, handbikers, Fietsbelles en Routiers.

  • Datum: vrijdag 11 september
  • Tijd: van 19:00 uur tot 21:0 uur
  • Locatie: De Zoete Inval, Haarlemmerstraatweg 183 in Haarlemmerliede
  • Kosten: ASC Olympia betaalt de baanhuur. We vragen een bijdrage van € 5,00 euro voor 2 drankjes. Als je meer wil drinken, is dit voor eigen rekening.

Aanmelden

In verband met de COVID-19 uitbraak zijn de banen om en om bezet en mogen er maximaal 5 deelnemers per baan spelen. Op die manier kan er worden gebowld en tóch afstand worden gehouden. Zoals je weet, kun je helaas niet meedoen als je klachten hebt, een huisgenoot hebt met COVID-19 of als je recentelijk uit een code rood of oranje gebied bent teruggekomen.

Aanmelden voor de ASC Olympia Bowling Avond doe je heel gemakkelijk door Judith Appel een bericht te sturen via activiteiten@ascolympia.nl. We hebben plaats voor maximaal 25 deelnemers, dus meld je snel aan – in ieder geval vóór dinsdag 1 september.

Datum & Tijd

vrijdag 11 september 2020
19:00 - 21:00

Organisator

ASC Olympia
info@ascolympia.nl
www.ascolympia.nl

Locatie

De Zoete Inval
Haarlemmerstraatweg 183
Haarlemmerliede, 2065 AE