Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Clinic met Nils van ‘t Hoenderdaal

vrijdag 1 maart 2019 | 13:00 - 15:00

ASC Olympia - Nils van 't Hoenderdaal

Altijd al eens willen trainen met een wereldkampioen? Dan is nu je kans! Op 1 en 2 maart (dus in de vakantie!) geeft Olympiaan Nils van ‘t Hoenderdaal een clinic voor iedereen die zijn of haar skills op de baan wil verbeteren. We hebben nog plaatsen over, dus je kunt je nog aanmelden!

De clinics die Nils geeft, zijn gebonden aan een maximaal aantal deelnemers. Dit doen we, omdat we de groepen klein willen houden. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht van Nils. De prijs van de clinic is €39 per persoon (bij minimaal 15 deelnemers!) en zullen zo’n twee uur duren. Een extra uur kan ook, maar dan wordt de prijs hoger omdat we de wielerbaan in het Velodrome langer moeten huren. De clinic op vrijdag 1 maart start om 13:00 uur en de clinic van zaterdag start om 14:00 uur. In overleg met de groep, kunnen we ervoor kiezen om de starttijden aan te passen.

Olympiaan Nils van 't Hoenderdaal met baansprinters Sportploeg van het Jaar
Nils en zijn collega’s worden ‘Sportploeg van het Jaar’ 2018

Geïnteresseerd?

Wil jij worden getraind door een van de beste en snelste baanwielrenners van de wereld? Meld je dan nu meteen aan via trainers@ascolympia.nl. We hebben plaats voor maximaal 20 deelnemers per clinic. Mocht er nog meer animo voor de clinics zijn, dan zullen we samen met Nils bekijken of we een extra clinic kunnen organiseren.

Gegevens

Datum:
vrijdag 1 maart 2019
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

ASC Olympia
E-mail:
info@ascolympia.nl
Site:
www.ascolympia.nl

Locatie

Velodrome Amsterdam
Sloterweg 1045
Amsterdam,