Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Naast de Dinsdagavond Competitie van ARC Ulysses kun je ook mee(st)rijden in de Dinsdagavond Competitie van UWTC Uithoorn. Als je minimaal een KNWU Basislidmaatschap hebt kun je – vanaf de Nieuwelingen categorie – meedoen aan de wedstrijden, die om 19:00 uur starten op het UWTC parcours op Sportpark Randhoorn. Om mee te doen aan de Dinsdagavond Competitie, hoef je geen lid te zijn van UWTC Uithoorn. Een KNWU Basislidmaatschap is wél verplicht.

Programma

Er wordt gereden in 2 groepen: 40- en 40+. De dames en nieuwelingen mogen bij de eerste wedstrijd kiezen in welke categorie ze van start willen gaan. Net als vorig jaar mogen de categorie 7 jeugdrenners van UWTC ook meedoen. De wedstrijd start om 19.00 uur en duurt een 60 minuten. Deelname aan de wedstrijd is geheel op eigen risico.

Inschrijven

Inschrijven kan van 18:30 uur tot 18:55 uur. Voorlopig is het inschrijven bij het raam van het juryhok bij de start/finish op de wielerbaan van UWTC. Als het hek bij het sportpark dicht is, kun je de baan bereiken via de achterste dam op het UWTC terrein. Inschrijven door de Dinsdagavond Competitie kost €2,00 per wedstrijd.

Uitslagen & Klassement

De uitslagen van de Dinsdagavond Competitie worden bijgehouden met het Mylaps systeem. Als je zonder chip meedoet aan de wedstrijd, wordt je niet in de uitslag opgenomen.

De uitslagen worden bijgehouden op results.sporthive.com/for/PC214765.

Kijk voor meer informatie op arc-ulysses.nl

Henny Cornelissen Classic

Henny Cornelissen heeft jarenlang de Dinsdagavond Competitie van UWTC georganiseerd. Henny was hij jurylid bij veel UWTC evenementen. In 2015 is hij om gezondheidsredenen gestopt met zijn activiteiten voor UWTC. Het bestuur heeft gemeend om nu jaarlijks op de langste avond van het jaar, de Henny Cornelissen Classic te laten verrijden. Geen gewone clubwedstrijd van een uur, maar een langere editie met enkele premiesprints.

Helaas kon de zesde editie van de Henny Cornelissen Classis op dinsdag 23 juni 2020 niet doorgaan i.v.m. de Corona beperkingen. Waarschijnlijk schuift de deze zesde editie door naar 2021.

Datum & Tijd

dinsdag 25 augustus 2020
19:00 - 20:00

Organisator

UWTC
+31297560922
info@uwtc.nl
www.uwtc.nl

Locatie

Sportpark Randhoorn
Randhoornweg 100
Uithoorn, 1422 NE