Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fietsbelles Cross & MTB

zondag 17 maart 2019 | 10:00 - 15:00

ASC Olympia - Evenement: Fietsbelles Cross & MTB

Fietsbelles gaan Crossen en Mountainbiken! Alle niveaus kunnen en mogen aansluiten. Heb je geen Crosser of MTB? Niet getreurd, er zijn verschillende verhuurmogelijkheden in de omgeving. Geïnteresseerd? Lees dan verder hieronder …

Programma

We gaan de duinen in waar we de MTB route Schoorl zullen rijden. De route heeft een lengte van 15 kilometer en 205 hoogtemeters. De route is duidelijk gemarkeerd met houten palen. De route is zowel grillig, uitdagend als afmattend. Je kunt de route op verschillende plaatsen starten en onderbreken. Zo kun je de route korter maken en overstappen op het fietspad – zo is de route ook geschikt voor beginners.

We nemen de trein van 10:09 vanaf Amsterdam Centraal Station (dezelfde als die 09:57 vanuit Amstel of die van 10:15 vanuit Sloterdijk) en we stappen dan om 10:46 uit in Alkmaar. Vanuit daar is het 7 kilometer fietsen naar het begin van de MTB-route. Denk eraan dat je een extra kaartje nodig hebt, als je jouw fiets meeneemt in de trein.

Iedereen kan op eigen tempo de route fietsen, houd elkaar natuurlijk wel een beetje in de gaten. Aan het eind van één rondje wachten we op elkaar. Dan rijden we een tweede rondje, en voor wie zin heeft misschien zelfs wel een derde rondje. Na elk rondje is er in elk geval de mogelijkheid om eerder naar huis te gaan of te wachten.

MTB huren?

Bij MTB Verhuur Schoorl kan je 3 uur lang een MTB huren voor €19 en 5 uur lang voor €24: mtbverhuurschoorl.nl. Fietsbelles hebben bovenstaande eerder gebruikt en hebben hier goede ervaringen mee! Een andere mogelijkheid is Mountainbike huren Schoorl: €25 voor de hele dag: mountainbikehurenschoorl.nl

Je zou met de trein meekunnen met je eigen fiets, die je daar dan laat staan. Of nog handiger, als er iemand een auto tot haar beschikking heeft, dat de huurders samen vertrekken. Wel zo makkelijk!

Meer informatie

Heb je vragen over Fietsbelles Cross & MTB? Over Fietsbelles of over vrouwenwielrennen in het algemeen? Stel ze dan gerust. Wij beantwoorden je vragen graag. Bekijk ook de Fietsbelles FacebookInstagram of volg Fietsbelles op Twitter. Ben je een vrouw en wil je meedoen met een training? Je bent hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Gegevens

Datum:
zondag 17 maart 2019
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Fietsbelles
E-mail:
fietsbelles@fietsbelles.nl
Site:
www.fietsbelles.nl

Locatie

MTB Track Schoorlse Duinen
Schoorlse Duinweg
Schoorl,
Site:
https://www.mtbroutes.nl/route/702/Schoorl