Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fietsbelles

dinsdag 8 juni 2021 | 18:30 - 20:30

ASC Olympia - Fietsbelles 2020

Elke dinsdagavond. Rijden met Fietsbelles. Van de eerste week van april tot halverwege september. Rijd je ook met ons mee? Fietsbelles rijden Social en Intermediate ritten van ongeveer 50 km. Bij een groep groter dan 15 personen, wordt de groep gesplitst.

Fietsbelles Rides

Iedere vrouw die het vrouwenwielrennen een warm hart toedraagt, kan meerijden met deze Fietsbelles Social Rides. We hebben vooral plezier en leren van elkaar.

We vertrekken om 18:30 uur vanaf ASC Olympia op Sportpark Sloten. Fietsbelles Social rijden met een snelheid van 26-27 km/h. Fietsbelles Intermediate rijden met een snelheid van 28-29 km/h. De genoemde snelheden zijn kruissnelheden (de actuele snelheid op je teller), niet de gemiddelde snelheid die je nadien ziet op Strava. Deze snelheden zijn een benadering en kunnen afhankelijk van de wind iets variëren.

Meerijden?

Ben jij of ken jij iemand die het ook leuk lijkt om eens mee te rijden? Dan ben je / is zij elke eerste dinsdag van de maand van harte welkom bij de Fietsbelles Open Rides. Wanneer je voor het eerst meerijdt, hebben we vooraf graag even persoonlijk contact. Dat kan via fietsbelles@fietsbelles.nl of via onze Facebook Messenger.

Houd ook de Fietsbelles Facebook pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws en updates. We houden een winterstop van november t/m maart.

Ride Rules:

  • Helm dragen is verplicht
  • Zorg ervoor dat je fiets in goede staat is
  • Neem reservebandje(s) mee en een pompje
  • Neem drinken en eventueel eten mee voor onderweg
  • Het is een Social Ride, geen wedstrijd
  • We hanteren ‘No Drop Policy’
  • Neem wanneer nodig verlichting mee

Als je met ons wil meerijden, raden we je aan om de volgende artikelen eens te lezen:

Wij bieden je de mogelijkheid om 3 keer mee te rijden of te trainen om te bekijken of het je bevalt. Daarna kun beslissen of je lid wil worden van Fietsbelles. Dat zouden wij natuurlijk heel gaaf vinden! Ben je eenmaal lid, kun je ook aansluiten bij de Zondag Groep. Je kunt – als je dat wil – zelfs doorstromen naar het ASC Olympia Dames Wedstrijdteam.

Fietsbelles: vrouwenwielrennen in Amsterdam

Wielrennen is zeker ook onder vrouwen een bijzonder populaire sport. Niet alleen in Amsterdam. Hoewel iedereen kan fietsen, is wielrennen toch iets heel anders. Wielrennen moet je leren. Fietsbelles doet precies dat: jou leren wielrennen. Of nóg beter leren wielrennen.

Fietsbelles staat voor samen en ongedwongen. Je leert van elkaar en je helpt elkaar; de ervaren wielrenner helpt haar minder ervaren collega. Fietsbelles zijn sociaal; plezier en mooie gesprekken tijdens de ritten maakt rijden met Fietsbelles een genot. Bovendien ben je óók nog eens actief en gezond bezig!

“Fietsbelles draait om het van elkaar leren en elkaar helpen. Zo word je sterker en krijg je meer zelfvertrouwen. Daarmee word je een betere wielrenner.” – Kim Peters

Meer informatie

Heb je vragen over vrouwenwielrennen in Amsterdam? Of heb je vragen over Fietsbelles? Stel ze dan gerust. Wij beantwoorden je vragen graag. Bekijk ook de Fietsbelles Facebook, Instagram of volg ons op Twitter Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Gegevens

Datum:
dinsdag 8 juni 2021
Tijd:
18:30 - 20:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Fietsbelles
E-mail:
fietsbelles@fietsbelles.nl
Site:
www.fietsbelles.nl

Locatie

Sportpark Sloten
Sloterweg 1045
Amsterdam, 1066 CD