Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Helaas moeten we onze Fietsbelles Openingsrit afgelasten door het Coronavirus. Met deze beslissing volgen wij de landelijke richtlijnen die zijn opgesteld door de KNWU en het NOC*NSF.

 

Wij trappen het nieuwe wielerseizoen af met een toffe openingsrit. Alweer het vijfde seizoen van Fietsbelles! Deze openingsrit is exclusief voor leden van Fietsbelles. Wil je weten hoe je lid kunt worden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Programma

Voorafgaand de rit drinken we gezellig een kopje koffie (of thee), gevolgd door een kleine presentatie over wat je van ons kunt verwachten in 2019. Daarna vertrekken we voor een sociale rit van zo’n 50 à 60 km. We sluiten af met een lunch in ons ‘cafeetje’ in het ASC Olympia clubhuis. Neem vooral je agenda mee, want je zult wat dagen willen blokken voor de leuke evenementen die we gaan organiseren. Voor de lunch vragen we een bijdrage van €5,00 per persoon. Koffie en thee krijgen we van ASC Olympia.

ASC Olympia - Fietsbelles: vrouwenwielrennen in Amsterdam

Ga je ook mee? Vergeet dan niet om je aan te melden in het Facebook event van deze openingsrit 😉

Meer informatie

Heb je vragen over deze rit of over onze andere ritten? Of heb je vragen over Fietsbelles? Stel ze dan gerust. Wij beantwoorden je vragen graag. Bekijk ook de Fietsbelles Facebook, Instagram of volg ons op Twitter Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Datum & Tijd

zondag 29 maart
09:45 - 14:00

Organisator

Fietsbelles
fietsbelles@fietsbelles.nl
www.fietsbelles.nl

Locatie

Sportpark Sloten
Sloterweg 1045
Amsterdam, 1066 CD