Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen met Fietsbelles, zes dagen samen fietsen in een van de meest inspirerende wieleromgevingen; een prachtig glooiend landschap met ‘klimmetjes’ voor ieder niveau.

Programma

Iedere dag samen starten tot de koffie, daarna een lange & zware en een korte & minder zware routeoptie (gpx-routes zijn beschikbaar). Samen werken we toe naar een beklimming van Mont Ventoux vanuit BΓ©doin (21 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 7%) op vrijdag.

Rustdagen houden we naar behoefte en op maandag 17 juni kunnen we samen kijken naar deΒ Mont Ventoux DΓ©nivelΓ© ChallengesΒ – een UCI 1.1 prof-koers.

We verblijven in huisjes vlakbij BΓ©doin, waarvan de kosten ongeveer €200 zijn voor een week verblijf. We doen dit samen, maar de reis van en naar Mont Ventoux doe je op eigen gelegenheid per trein, auto of vliegtuig. Samen reizen is natuurlijk wel aanbevolen πŸ˜‰

CinglΓ© du Mont Ventoux

Als je wil en denkt dat je dat kunt, kun je zelfs gaan voor de CinglΓ© – 3 beklimmingen van Mont Ventoux van alle drie de kanten op één dag. Als je deΒ CinglΓ© wil doen, moet je vooraf registreren. Kijk hiervoor opΒ clubcinglesventoux.org. Heb je vragen over de CinglΓ©? Stel ze dan gerust; meerdere Fietsbelles hebben deze zware maar prachtige uitdaging al op hun palmares staan.

Exclusief voor Fietsbelles

Fietsbelles x Ventoux is een exclusief evenement, speciaal voor leden van Fietsbelles. Ben je geen lid enΒ heb je interesse om lid te worden? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie

Heb je vragen over Fietsbelles? Of over vrouwenwielrennen in het algemeen?Β Stel ze dan gerust. Wij beantwoorden je vragen graag. Bekijk ook deΒ Fietsbelles Facebook,Β InstagramΒ of volg ons opΒ Twitter. Ben je een vrouw en wil je meedoen met een training?Β Je bent hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerstΒ contactΒ met ons op s.v.p.

 

Datum & Tijd

Begin:
zaterdag 15 juni 2019 | 12:00
Einde:
zaterdag 22 juni 2019 | 12:00

Organisator

Fietsbelles
fietsbelles@fietsbelles.nl
www.fietsbelles.nl

Locatie

Mont Ventoux
BΓ©doin,