Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fietsbelles x Ventoux

zaterdag 15 juni 2019 | 12:00 - zaterdag 22 juni 2019 | 12:00

ASC Olympia - Evenement: Fietsbelles x Ventoux 2019

Samen met Fietsbelles, zes dagen samen fietsen in een van de meest inspirerende wieleromgevingen; een prachtig glooiend landschap met ‘klimmetjes’ voor ieder niveau.

Programma

Iedere dag samen starten tot de koffie, daarna een lange & zware en een korte & minder zware routeoptie (gpx-routes zijn beschikbaar). Samen werken we toe naar een beklimming van Mont Ventoux vanuit Bédoin (21 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 7%) op vrijdag.

Rustdagen houden we naar behoefte en op maandag 17 juni kunnen we samen kijken naar de Mont Ventoux Dénivelé Challenges – een UCI 1.1 prof-koers.

We verblijven in huisjes vlakbij Bédoin, waarvan de kosten ongeveer €200 zijn voor een week verblijf. We doen dit samen, maar de reis van en naar Mont Ventoux doe je op eigen gelegenheid per trein, auto of vliegtuig. Samen reizen is natuurlijk wel aanbevolen 😉

Cinglé du Mont Ventoux

Als je wil en denkt dat je dat kunt, kun je zelfs gaan voor de Cinglé – 3 beklimmingen van Mont Ventoux van alle drie de kanten op één dag. Als je de Cinglé wil doen, moet je vooraf registreren. Kijk hiervoor op clubcinglesventoux.org. Heb je vragen over de Cinglé? Stel ze dan gerust; meerdere Fietsbelles hebben deze zware maar prachtige uitdaging al op hun palmares staan.

Exclusief voor Fietsbelles

Fietsbelles x Ventoux is een exclusief evenement, speciaal voor leden van Fietsbelles. Ben je geen lid en heb je interesse om lid te worden? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie

Heb je vragen over Fietsbelles? Of over vrouwenwielrennen in het algemeen? Stel ze dan gerust. Wij beantwoorden je vragen graag. Bekijk ook de Fietsbelles FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Ben je een vrouw en wil je meedoen met een training? Je bent hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

 

Gegevens

Begin:
zaterdag 15 juni 2019 | 12:00
Einde:
zaterdag 22 juni 2019 | 12:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Fietsbelles
E-mail:
fietsbelles@fietsbelles.nl
Site:
www.fietsbelles.nl

Locatie

Mont Ventoux
Bédoin,