Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interclub Competitie 2020 #7

zaterdag 19 september 2020 | 10:00 - 13:00

ASC Olympia - Interclub Competitie 2020

Zodra we de uitslagen en/of wedstrijdverslag binnen hebben, vind je die hier.

 

De Interclub Competitie is een jaarlijks terugkerende competitie, waarin laagdrempelige wedstrijden tussen verschillende wielerverenigingen in Noord-Holland worden verreden. Deze wedstrijden zijn een ideale voorbereiding op het grotere werk, zoals bijvoorbeeld landelijke jeugdwedstrijden.

Gedurende het wielerseizoen worden er (bijna) elke week op zondagochtend wedstrijden georganiseerd op de verschillende wielerbanen van de aangesloten verenigingen. De Interclub Competitie is toegankelijk voor zowel jongens als meisjes.

Interclub Competitie 2020

Het zijn gekke tijden. De afgelopen maanden is onze hele samenleving bijna tot volledige stilstand gekomen. Gelukkig mogen we inmiddels wel weer buiten rijden. We kunnen zelfs weer – hoewel voorzichtig – wedstrijden rijden. Dus … een van de eerste dingen die we gaan doen, is het opstarten van de Interclub Competitie 2020. Want net als voorgaande jaren, willen we deze prachtige wedstrijden blijven organiseren. Samen met de andere wielerverenigingen in Amsterdam en omstreken!

Lees alle details op ascolympia.nl/2020/08/01/interclub-competitie-2020.

Gegevens

Datum:
zaterdag 19 september 2020
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

HSV De Kampioen
E-mail:
wedstrijd@hsvdekampioen.nl
Site:
www.hsvdekampioen.nl

Locatie

WheelerPlanet
Zijkanaal C Weg 8A,
Spaarndam, 2064 KA