Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zodra we de uitslagen en/of wedstrijdverslag binnen hebben, vind je die hier.

De Interclub Competitie is een jaarlijks terugkerende competitie, waarin laagdrempelige wedstrijden tussen verschillende wielerverenigingen in Noord-Holland worden verreden. Deze wedstrijden zijn een ideale voorbereiding op het grotere werk, zoals bijvoorbeeld landelijke jeugdwedstrijden.

Gedurende het wielerseizoen worden er (bijna) elke week op zondagochtendย wedstrijden georganiseerd op de verschillende wielerbanen van de aangesloten verenigingen. De Interclub Competitie is toegankelijk voor zowel jongens als meisjes, die lid zijn van een wielervereniging in het KNWU district Noord-Holland.

Dit jaar kunnen ook Nieuwelingen en 1e jaars Junioren die wonen in het KNWU district Noord-Holland, mee(st)tijden in de Interclub Competitie.

Inschrijven

Inschrijven voor de Interclub Competitie doe je via dit formulier.

Interclub Competitie 2021

Het zijn gekke tijden. Het afgelopen jaar is onze hele samenleving bijna tot volledige stilstand gekomen. Gelukkig mogen we inmiddels weer buiten rijden. We kunnen zelfs weer – hoewel voorzichtig – wedstrijden organiseren. Dus … een van de eerste dingen die we gaan doen, is het opstarten van de Interclub Competitie. Want net als voorgaande jaren, willen we deze prachtige wedstrijden blijven organiseren. Samen met de andere wielerverenigingen in Amsterdam en omstreken!

Datum & Tijd

zondag 20 juni
10:00 - 13:00

Organisator

HRTC DOK
www.hrtcdok.nl

Locatie

HRTC DOK
Guldemondweg
Den Helder,