Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jeugdwielrennen

dinsdag 30 maart 2021 | 17:30 18:30

ASC Olympia - Discipline Jeugdwielrennen 2021

Jeugdwielrennen in Amsterdam … waar kun je nu beter doen dan bij de oudste wielervereniging van Nederland? Heeft je zoon of dochter belangstelling om te gaan wielrennenbaanwielrennen of mountainbiken? Daar zijn wij natuurlijk enorm blij mee! En wie sportief (en competitief) aan de slag wil op de fiets, kan bij ASC Olympia het gehele jaar terecht. Van maart t/m oktober rijden wij op de weg – op ons eigen afgesloten parcours op Sportpark Sloten. Van oktober t/m februari rijden wij op mountainbikes, ook op ons eigen parcours. Bovendien rijden wij van november t/m februari ook op de wielerbaan van het Velodrome Amsterdam.

Wielrennen in Amsterdam? Natuurlijk bij ASC Olympia!

Wielrennen in Amsterdam … waar kan je nu beter doen dan bij de oudste wielervereniging van Nederland? Wil jij wielrennen? Of (beter) leren wielrennen? Kom dan naar ASC Olympia! Wij houden van de wielersport. Wij houden van wielrennen en baanwielrennen, mountainbiken, cyclocross en alle andere disciplines van de wielersport. Het gevoel dat je krijgt wanneer je fietst, is als een ‘natural high’. Dat gevoel willen wij delen met alle fietsliefhebbers uit Amsterdam en omstreken. Wij zijn er voor alle wielersportliefhebbers: voor wielrenners en baanrenners, maar ook voor mountainbikers en veldrijders. We hebben een actieve groep handbikers en we zijn vooruitstrevend in het vrouwenwielrennen in Amsterdam.

ASC Olympia – de oudste wielervereniging van Nederland

ASC Olympia is opgericht op 27 november 1898 en daarmee zijn we de oudste wielervereniging van Nederland. We zijn zelfs ouder dan de UCI – de Internationale Wielerunie. We hebben een rijke historie met Nederlandse-, Europese- en zelfs Wereldkampioenen en daar zijn we enorm trots op! Of je nu wedstrijden wil rijden, aan je conditie wil werken of gewoon samen wil toeren, bij ASC Olympia vind je aansluiting bij mensen zoals jijzelf. Van beginnende fietser tot gevorderde (wedstrijd)renner. Man of vrouw, jong of oud(er), wielrenner, mountainbiker, handbiker of baanwielrenner: als je wil wielrennen in Amsterdam ben je thuis bij ASC Olympia!

Gegevens

Datum:
dinsdag 30 maart 2021
Tijd:
17:30 – 18:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASC Olympia
E-mail:
info@ascolympia.nl
Site:
www.ascolympia.nl

Sportpark Sloten

Sloterweg 1045
Amsterdam, 1066 CD