Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nederlands Club Kampioenschap 2020

zaterdag 3 oktober 2020 | 09:00 - 17:00

ASC Olympia - Verslag: Nederlands Club Kampioenschap 2018

Het grootste eendaagse wielerevenement van Nederland met meer dan 1000 wielrenners: op zaterdag 3 oktober 2020 organiseert Wielervereniging de IJsselstreek – in samenwerking met de KNWU – het Nederlands Club Kampioenschap (NCK) in Biddinghuizen. Daarmee valt het evenement voor het eerst in enkele jaren niet samen met het wereldkampioenschap op de weg.

ASC Olympia - Verslag: Nederlands Club Kampioenschap 2018

Op het NCK stellen Nederlandse wielerverenigingen hun best beschikbare renners (waaronder zelfs enkele profs) op in een team. Het Nederlands Club Kampioenschap wordt verreden in de vorm van een ploegentijdrit voor wielerverenigingen.

Om aan het NCK  te kunnen deelnemen, dient de ploeg minimaal één week voor aanvang van het NCK te zijn ingeschreven. Door de vereniging aangemelde renners moeten een door de KNWU uitgegeven licentie hebben – bij bezit van een bij de UCI aangesloten buitenlandse federatie uitgegeven licentie – in bezit zijn van een KNWU basislidmaatschap met daarop de naam van de vereniging. Renners die tijdens het seizoen (na 1 maart) van wielervereniging zijn gewisseld, zijn uitgesloten van deelname.

ASC Olympia - Verslag: Nederlands Club Kampioenschap 2018

Na een aantal jaren het centrum van Dronten te zijn gestart is er dit jaar gekozen voor een nieuwe start- & finish locatie. Dit jaar (st)rijden teams op een totaal vernieuwd parcours om de nationale titels. Startend vanaf het terrein van Flevonice rijden de renners in de richting van Lelystad Airport om uiteindelijk weer te finishen in de buurt van Flevonice.

Kijk voor alle informatie, reglementen een nieuws op nckdronten.nl.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 3 oktober 2020
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

WV De IJsselstreek
Telefoon:
+31622729865
E-mail:
info@wvdeijsselstreek.nl
Site:
www.wvdeijsselstreek.nl

Locatie

Flevonice
Strandgaperweg 20
Biddinghuizen, 8256 PZ
Telefoon:
+31321335099
Site:
www.flevonice.nl