Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vanaf dit seizoen organiseert ASC Olympia een nieuwe serie trainingen: regionale trainingen. Het doel van deze nieuwe serie trainingen is om jeugdrenners van verschillende verenigingen – uit dezelfde categorieën – met elkaar te laten trainen.

Regionale trainingen

Omdat onze jeugdrenners vaak wedstrijden rijden tegen renners van andere wielerverenigingen, kregen we vaak de vraag of deze bevriende renners niet eens met ons konden meetrainen. Normaal gesproken kunnen ze dat niet, want ze zijn geen lid van ASC Olympia. Maar omdat we toch graag tegemoet willen komen aan de wensen van onze renners, hebben we besloten dat we een gezamenlijke organiseren. Elke laatste donderdag van de maand, met ingang van 25 april.

ASC Olympia - Nieuw Initiatief: Regionale Trainingen

Deze nieuwe serie trainingen zullen worden gegeven door ASC Olympia trainers Marcel van Schaik en Lucas Eenkhoorn. We willen ook graag trainers van andere verenigingen uitnodigen om aansluiten bij deze nieuwe serie trainingen. Mocht jij trainer zijn bij een vereniging en interesse hebben om aan te sluiten, stuur ons dan gerust een bericht.

Datum & Tijd

donderdag 30 mei 2019
18:30 - 19:30

Organisator

ASC Olympia
info@ascolympia.nl
www.ascolympia.nl

Locatie

Sportpark Sloten
Sloterweg 1045
Amsterdam, 1066 CD