Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het zijn gekke tijden. De afgelopen maanden is onze hele samenleving tot een bijna volledige stilstand gekomen. Gelukkig mogen we inmiddels wel weer buiten rijden. We kunnen zelfs weer – hoewel voorzichtig – wedstrijden rijden. Dus … een van de eerste dingen waaraan ASC Olympia Dames denken, is de Vrouwenwielrennen Competitie.

Voor het negende achtereenvolgende jaar wordt de vrouwenwielrennen.nl competitie georganiseerd met een volwaardig wedstrijdprogramma voor de amateur‐vrouwen en een aantrekkelijk aanbod voor basisleden (zonder licentie).

Ondanks de Coronacrisis worden er ook in 2020 weer wedstrijden verreden, verdeeld over het hele land met de klassieke ploegentijdrit als afsluiter van het seizoen.

2020 wordt het derde seizoen voor ASC Olympia Dames – het vrouwenwedstrijdteam van ASC Olympia (voorheen Women Racing). Net als vorig jaar, zal ook dit jaar de Vrouwenwielrennen Competitie weer één van de speerpunten zijn van ons vrouwenwedstrijdteam. ASC Olympia Dames zijn ook dit jaar bij iedere koers van de Vrouwenwielrennen Competitie vertegenwoordigd.

ASC Olympia Vrouwenwielrennen - 1 jaar Women Racing

De Vrouwenwielrennen Competitie is een fijne competitie, omdat er niet veel laagdrempelige regelmatigheidskoersen voor vrouwen zijn. Lees alle details op vrouwenwielrennen.nl/competitie-2020.

Datum & Tijd

zondag 6 september 2020
11:00 - 14:00

Organisator

Vrouwenwielrennen
www.vrouwenwielrennen.nl

Locatie

Sportpark Sloten
Sloterweg 1045
Amsterdam, 1066 CD