Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wielrennen

donderdag 1 april 2021 | 18:30 20:00

ASC Olympia - Discipline Wielrennen 2021

Wielrennen in Amsterdam … waar kun je nu beter doen dan bij de oudste wielervereniging van Nederland? Bij ASC Olympia ligt de nadruk als sinds 1898 op wielrennen op de weg.

Wil jij wielrennen? Of (beter) leren wielrennen? Kom dan naar ASC Olympia!

We hebben een groot aantal leden die het wielrennen in Amsterdam en omgeving beoefenen. Dit doen zij op ons eigen – 2,5 kilometer lange – parcours op Sportpark Sloten, maar ook tijdens competities met en bij andere verenigingen in Amsterdam en omstreken.

Kijk voor meer informatie op ascolympia.nl/wielrennen

Wielrennen in Amsterdam? Natuurlijk bij ASC Olympia!

Wij houden van de wielersport. Wij houden van wielrennen en baanwielrennen, mountainbiken, cyclocross en alle andere disciplines van de wielersport. Het gevoel dat je krijgt wanneer je fietst, is als een ‘natural high’. Dat gevoel willen wij delen met alle fietsliefhebbers uit Amsterdam en omstreken.

Wij zijn er voor alle wielersportliefhebbers: voor wielrenners en baanrenners, maar ook voor mountainbikers en veldrijders. We hebben een actieve groep handbikers en we zijn vooruitstrevend in het vrouwenwielrennen in Amsterdam.

ASC Olympia – de oudste wielervereniging van Nederland

ASC Olympia is opgericht op 27 november 1898 en daarmee zijn we de oudste wielervereniging van Nederland. We zijn zelfs ouder dan de UCI – de Internationale Wielerunie. We hebben een rijke historie met Nederlandse-, Europese- en zelfs Wereldkampioenen en daar zijn we enorm trots op!

Of je nu wedstrijden wil rijden, aan je conditie wil werken of gewoon samen wil toeren, bij ASC Olympia vind je aansluiting bij mensen zoals jijzelf. Van beginnende fietser tot gevorderde (wedstrijd)renner. Man of vrouw, jong of oud(er), wielrenner, mountainbiker, handbiker of baanwielrenner: als je wil wielrennen in Amsterdam ben je thuis bij ASC Olympia!

Gegevens

Datum:
donderdag 1 april 2021
Tijd:
18:30 – 20:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ASC Olympia
E-mail:
info@ascolympia.nl
Site:
www.ascolympia.nl

Sportpark Sloten

Sloterweg 1045
Amsterdam, 1066 CD