Uitslagen Amsterdamse Baan Competitie 2019

Op deze pagina kun je de uitslagen terugvinden van de Amsterdamse Baan Competitie. Zodra de uitslagen bekend zijn, zul je die (ook) hier – als pdf – kunnen terugvinden. Klik op onderstaande links om de pdf documenten te openen en de uitslagen te kunnen zien.

ABC: de Amsterdamse Baan Competitie

De Amsterdamse Baan Competitie is een serie van negen baanwedstrijden, die worden verreden op de wielerbaan in het Velodrome Amsterdam. De ABC wordt georganiseerd om meer wedstrijden te bieden voor amateurs, sportklasse en masters. Vrouwen en Nieuwelingen zijn ook van harte welkom om mee te doen. Het officiële NK Masters Baan Omnium (aparte wedstrijden voor Masters 40+ en 50+) wordt ook in verband met de ABC georganiseerd.

ASC Olympia - Baanomnium van de Toekomst 2018

De creatieve aanpak en benadering maakt de wedstrijden laagdrempelig. Zo wordt de ABC aantrekkelijk voor een brede groep renners én voor het publiek; de sfeer is vriendelijk en informeel. Bovendien wordt een grote variëteit aan onderdelen verreden, die soms ongebruikelijk zijn en soms zelfs experimenteel.

Bij de ABC worden verschillende onderdelen verreden. Vaak zijn dit duuromniums met een massastart, maar er worden ook andere onderdelen verreden, zoals een vliegende ronde, handicap of ‘Australian Pursuit’.

De Amsterdamse Baan Competitie: leuke, leerzame wedstrijden voor ‘gewone renners’.

Uitslagen

3 oktober 2018

10 oktober 2018

24 oktober 2018

7 november 2018

21 november 2018

12 december 2018

21 december 2018

9 januari 2019

23 januari 2019

6 februari 2018

Baanwielrennen in Amsterdam

Wil je ook baanwielrennen? Of leren baanwielrennen? Wil je zelfs meedoen aan de Amsterdamse Baan Competitie? Je bent van harte welkom op een van onze trainingen, maar neem s.v.p. eerst even contact met ons op! Ons baanseizoen loopt van de 1e week van november tot de laatste week van januari.

Voor meer informatie over de ABC kijk je op amsterdamsebaancompetitie.nl of op facebook.com/amsterdamsebaancompetitie.