Sponsors

De belangrijkste doelen van ASC Olympia zijn, om alle wielersportliefhebbers in Amsterdam en omstreken te verenigen, een ’thuis’ te bieden en samen de (Amsterdamse) wielersport verder te ontwikkelen. Bovendien willen wij meer Amsterdammers op de fiets krijgen. Dat is goed voor de sport en dat is goed voor jezelf! Wij houden van wielrennen en baanwielrennen, mountainbiken, cyclocross en alle andere disciplines van de wielersport. Het gevoel dat je krijgt wanneer je fietst, is als een ‘natural high’ en dat gevoel willen wij delen met alle wielersportliefhebbers uit Amsterdam en omstreken.

Onze sponsors

Zonder de bijdragen van onze sponsors kunnen wij onze doelstellingen en beloften niet waarmaken. Hartelijk dank aan al onze sponsors en partners, die het mede mogelijk maken om onze doelstellingen en beloften waar te maken – nu en in de toekomst.

ASC Olympia wordt mede mogelijk gemaakt door deze fantastische sponsors en partners:

 

Spel in Control

 

 

RéVé Loodgieters

ASC Olympia - Sponsor RéVé LoodgietersRéVé Loodgieters is een ambachtelijk, gerenommeerd en erkend loodgietersbedrijf voor de regio Amsterdam, Luchthaven Schiphol en omstreken. RéVé Loodgieters staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid van producten & diensten en om inzet, kennis en ervaring van medewerkers. In de meer dan 50 jaar dat RéVé Loodgieters loodgieters bestaat, hebben zij ervaring opgedaan met een groot aantal nieuwbouwprojecten, renovaties en innovaties op Luchthaven Schiphol.

Kijk voor meer informatie op reveloodgieters.nl.

 

 

 

 

 

 

Pride Capital Partners

ASC Olympia - Sponsor Pride Capital Partners

Pride Capital Partners is een gespecialiseerde private debt company gericht op het verstrekken van mezzanineleningen. Mezzanineleningen zijn achtergestelde leningen ter financiering van groei, overnames en management buy-out transacties. Wij richten ons op MKB ondernemingen in de ICT sector in Nederland en Duitsland.

Door onze jarenlange ervaring en gerichte focus op de ICT sector kunnen wij u toegevoegde waarde bieden door middel van het inzetten van kennis, kapitaal en netwerk.

Lees hier meer over ons werkwijze en hoe wij financieren op pridecapital.nl

 

 

Match 5

 

 

PHK Makelaardij & Vastgoed

 

 

Boers Bouw Amsterdam

 

 

Cool & Heat Company

 

 

Ger Bikes

 

 

Fonds Gehandicapten Sport

 

 

Truekinetix

 

 

BTIcino

 

 

Deurbel.nl

 

 

JenDuMoulin