Team Olympia

Teams vormen het hart van ASC Olympia. Zij zetten zich met passie en plezier in voor onze vereniging. Teams zijn actief in alle onderdelen van onze vereniging en bovendien onmisbaar. Door teams krijgt ASC Olympia meer betekenis en kunnen wij doen – en vooral blijven doen – wat wij allemaal zo gaaf vinden.

Team Olympia

Dankzij teams worden taken uitgevoerd, die anders vele euro’s zouden kosten. Teams zorgen ervoor dat onze fietsen, clubhuis en parcours in topconditie zijn en blijven. Teams organiseren elk jaar leuke, spannende en veilige (!) wedstrijden en geven leuke en leerzame trainingen. Teams ondersteunen het bestuur – die hun taken natuurlijk ook vrijwillig uitvoeren – met het uitvoeren van het beleid.

Teams bestaan niet alleen uit Olympianen; we hebben ook teamleden die geen lid van Olympia zijn en zich ook met volle overtuiging inzetten. Al meer dan 120 jaar.

Kortom: teams maken het mogelijk, dat wij kunnen doen en vooral blijven doen, wat wij allemaal zo gaaf vinden: wielrennen (en ja … natuurlijk ook mountainbiken, crossen, baanwielrennen, handbiken en alle andere disciplines van de wielersport).

Want wij houden van de wielersport. Die liefde willen wij graag delen met alle wielerfans in Amsterdam en omstreken. ASC Olympia wil de wielersport in Amsterdam en omgeving naar een hoger niveau helpen. Dat doen wij samen met onze teams. Samen met onze teams willen wij het verschil maken voor alle liefhebbers van de wielersport in Amsterdam.

Dat is een flinke klus, waarbij we best wat hulp kunnen gebruiken. Want wij willen meer …

Talent, passie & betrokkenheid

Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met hun talent en passie, ASC Olympia vooruit willen en kunnen helpen. Mensen met een passie voor de wielersport. Mensen met persoonlijke betrokkenheid bij onze vereniging en de drive om het onmogelijke mogelijk te maken.

De werkzaamheden van onze teams lopen enorm uiteen. In tijd, maar ook in werkgebieden. We hebben veel te doen en er is altijd wel wat doen. Op jouw eigen manier, in de tijd die jij wil en die jij ervoor over hebt.

Wanneer je aansluit bij een team, kun je jouw eigen functie vormen en uitvoeren in een hecht en gemotiveerd team. Het is een unieke kans om te kunnen bijdragen aan de rijke historie van de oudste wielervereniging van Nederland. En natuurlijk bijdragen aan continuïteit en toekomstige successen. Samen helpen we ASC Olympia vooruit.

De activiteiten die onze teams uitvoeren, zijn niet altijd ‘dagelijkse werkzaamheden’. Dit zijn ook wekelijkse, maandelijkse, sporadische of zelfs eenmalige acties.

Voldoening & waardering

Als teamlid merk je al snel dat onze leden en bezoekers jouw inzet enorm waarderen. En dat geeft een enorme voldoening. Bovendien is het werken in teams zeer afwisselend en doe jij extra ervaring op, terwijl je tegelijkertijd een ontzettende meerwaarde aan ASC Olympia biedt.

Je krijgt er veel voldoening & plezier, motivatie & inspiratie, nieuwe vrienden voor terug en de onbetaalbare waarde, dat je bijdraagt aan de rijke historie en het voortbestaan van de oudste wielervereniging van Nederland.

De kans is groot dat je meteen aan de slag kunt. ASC Olympia bestaat namelijk uit verschillende teams. Teams bundelen krachten zodat ASC Olympia een geheel vormt, zonder dat meerdere mensen hetzelfde doen zonder dat zij dit van elkaar weten.

Met de vrijwillige hulp van onze teams, kunnen we zoveel meer betekenen voor liefhebbers van de wielersport in Amsterdam.

Wil jij ook jouw talent, tijd, ervaring en energie inzetten bij ASC Olympia? Volg je hart en meld je aan! ASC Olympia heeft jouw hulp hard nodig! Help je ons ook mee?

 

Wielertrainers – ook voor ons ‘krachthok’
Marketing & Communicatie
Fietsonderhoud
Bardienst
EHBO
Jury
Onderhoud van het clubhuis en parcoursa