ASC Olympia Virtual

Wielrennen in Amsterdam? Dat doe je natuurlijk bij ASC Olympia! Wij houden van de wielersport en zijn er voor alle wielersportliefhebbers.

We houden ook van een grapje op z’n tijd. Vooral op 1 april. Wij wensen je een geweldige dag ūüėČ

ASC Olympia: voor iedereen!

De oudste wielervereniging van Nederland is er voor iedereen! Niet alleen voor wielrenners, maar ook voor baanrenners, off-roaders en handbikers. Of je nu wedstrijden wil rijden, aan je conditie wil werken of gewoon samen wil toeren, bij ASC Olympia vind je aansluiting bij mensen zoals jijzelf. Man of vrouw, jong of oud(er), als je wil wielrennen in Amsterdam moet je bij ASC Olympia zijn! Bekijk onze verschillende disciplines op ascolympia.nl/disciplines.

ASC Olympia - Wielrennen in Amsterdam

Wij¬†‚̧¬†wielersport

Wij houden van wielrennen en baanwielrennen, mountainbiken, cyclocross en alle andere¬†disciplines van de wielersport. Het gevoel dat je krijgt wanneer je fietst, is als een ‚Äėnatural high‚Äô. Dat gevoel willen wij delen met alle wielersportliefhebbers uit Amsterdam en omstreken. Wij zijn¬†er voor iedereen: voor¬†wielrenners¬†en¬†baanrenners, maar ook voor¬†mountainbikers¬†en¬†veldrijders. We hebben een actieve groep¬†handbikers, we zijn vooruitstrevend in het¬†vrouwenwielrennen in Amsterdam¬†en met¬†Routiers Cycling Club¬†rijden liefhebbers van de wielersport wekelijks, samen een ‚ÄėRondje Mokum‚Äô.

Van beginnende fietser tot gevorderde (wedstrijd)renner. Competitief of recreatief. Man of vrouw, jong of oud(er), wielrenner, mountainbiker, handbiker of baanwielrenner: bij ASC Olympia ben je thuis!

Meer informatie

Heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook onze Facebook, Instagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.