ASC Olympia Faciliteiten

Van alle gemakken voorzien

Wielrennen in Amsterdam … waar kan je nu beter doen dan bij de oudste wielervereniging van Nederland? ASC Olympia heeft fantastische faciliteiten: een prachtig clubhuis, een schitterend, van verkeer afgesloten parcours en bovendien zijn we gevestigd naast het Velodrome Amsterdam. Wil jij wielrennen? Of (beter) leren wielrennen? Kom dan naar ASC Olympia – wij zijn van alle gemakken voorzien!

ASC Olympia Clubhuis

ASC Olympia - Faciliteiten: ASC Olympia Clubhuis op Sportpark Sloten

Het ASC Olympia clubhuis is ons centrale ontmoetingscentrum; de huiskamer van onze vereniging. Waar elk lid zich thuis moet kunnen voelen. Waar iedereen welkom is en waar gezelligheid en clubsfeer de boventoon voeren. Een clubhuis met karakter en waar je de rijke historie van ASC Olympia kunt bewonderen.

Lees meer …

ASC Olympia Parcours

ASC Olympia - Faciliteiten: het ASC Olympia Parcours

Het ASC Olympia parcours ligt op Sportpark Sloten. Het parcours is 2,5 kilometer lang, volledig geasfalteerd en heeft 7 ruime bochten die allemaal op hoge snelheid kunnen worden ingestuurd. Ook een ‘klimmetje’ ontbreekt niet; in het parcours – naast het juryhuis – ligt een viaduct met een korte maar steile klim.

Lees meer …

Velodrome Amsterdam

ASC Olympia Faciliteiten: Velodrome Amsterdam

In Amsterdam-West – ‘op Sloten’ – ligt het Velodrome Amsterdam. Het Velodrome is een overdekte, 200 meter lange houten wielerbaan en is samen met de wielerbanen in Alkmaar en Apeldoorn, de enige overdekte accommodatie voor baanwielrennen in Nederland.

Lees meer …

 

Zoals je hierboven hebt gelezen, heeft ASC Olympia volop faciliteiten om het gehele jaar door een prachtig programma te bieden aan liefhebbers en enthousiastelingen van elke discipline van de wielersport. Van beginnende fietser tot gevorderde (wedstrijd)renner. Competitief of recreatief. Man of vrouw, jong of oud(er), wielrenner, mountainbiker, handbiker of baanwielrenner: bij ASC Olympia vind je aansluiting bij mensen zoals jijzelf!

Heb je vragen over onze faciliteiten? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze Facebook of Instagram. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.