ASC Olympia Clubhuis

Het ASC Olympia clubhuis is ons centrale ontmoetingscentrum; de huiskamer van onze vereniging. Waar elk lid zich thuis moet kunnen voelen. Waar iedereen welkom is en waar gezelligheid en clubsfeer de boventoon voeren. Een clubhuis met karakter en waar je de rijke historie van ASC Olympia kunt bewonderen.

ASC Olympia Clubhuis

Het ASC Olympia clubhuis heeft een gezellige bar, een ruime keuken en aparte dames- en herentoiletten. Ons clubhuis is wekelijks het start- en eindpunt van verschillende wedstrijden, trainingen en toertochten. Onder het genot van een drankje zijn er aan onze bar al veel sterke wielerverhalen verteld, de nieuwste fietsroutes besproken en de beste fietstips met elkaar uitgewisseld. Na afloop van de wedstrijden op ons parcours, vindt de prijsuitreiking vaak plaats in ons clubhuis.

ASC Olympia Faciliteiten: Clubhuis op Sportpark Sloten

We organiseren veel verschillende activiteiten in ons clubhuis zoals clinics & workshops, borrels, lezingen en leuke spelletjesavonden voor de jeugd. Bovendien is ons clubhuis te huur voor evenementen van derden.

Terras

Vanaf het terras van het clubhuis kijk je uit over ons wielerparcours en kun je de verschillende koersen en trainingen die daar worden verreden, goed volgen. Het parcours ligt op nog geen 50 meter van ons clubhuis, dus wanneer je een training of een wedstrijd van dichtbij wil bekijken of jouw favoriete renner wil aanmoedigen, loop je heel gemakkelijk naar het parcours.

Kleedkamers

Ons clubhuis is voorzien van kleedkamers met douches, een afsluitbare fietsenstalling inclusief werkplaats waar we kleine reparaties kunnen uitvoeren.

Onderhoud

Ons clubhuis wordt vaak en veel gebruikt door onze leden. Daarom is er regelmatig onderhoud nodig. Het beheer, onderhoud en schoonmaak van ons clubhuis is volledig in handen van vrijwilligers. Voor alle technische werkzaamheden – zoals schilderwerk en reparaties aan elektra – hebben we een ervaren en kundig onderhoudsteam. Ook ons onderhoudsteam doet hun werk aan ons clubhuis geheel belangeloos en vrijwillig. Trouwens: een paar (of meer) extra helpende handen zijn altijd hartelijk welkom; ken jij of ben jij iemand die zich wil inzetten voor het beheer, onderhoud en/of schoonmaak van ons clubhuis? Neem dan alsjeblieft contact met ons op!

Omgeving

Het ASC Olympia clubhuis ligt naast het Velodrome Amsterdam. op Sportpark Sloten. Het is gemakkelijk bereikbaar en bovendien kun je er GRATIS parkeren –  een unicum in Amsterdam, waar het sowieso al heel moeilijk is om een vrije plaats te vinden om je auto te parkeren. Tegenover ons clubhuis ligt ons 2,5 kilometer lange wielerparcours en ons mountainbike- en cyclocross track.