Tijdens de Algemene Leden Vergadering zijn twee actieve Olympianen toegetreden tot het ASC Olympia bestuur: Kim Peters en Sandra Prins. Kim en Sandra zijn bij het bestuur gekomen, omdat ASC Olympia bestaat voor alle wielersportliefhebbers; voor wielrenners en baanrenners en voor mountainbikers en veldrijders. Omdat we een actieve groep handbikers hebben en we vooruitstrevend zijn in het vrouwenwielrennen in Amsterdam.

Juist omdat het handbiken en vrouwenwielrennen in Amsterdam en omstreken de afgelopen jaren enorm in opmars is – we hebben zo’n 35 handbikers en ruim 50 Fietsbelles – hebben we Kim en Sandra gevraagd om die groepen te vertegenwoordigen in het ASC Olympia bestuur.

Lees meer about Nieuwe bestuursleden: Kim Peters & Sandra Prins

Zaterdag 19 mei organiseert ASC Olympia een Open Training Handbiken op het parcours van Sportpark Sloten. Voor alle sporters met (en zonder) een beperking die eens willen ervaren wat handbiken nu precies is. Omdat wij het handbiken in Amsterdam willen stimuleren.

Omdat het onze missie is, om alle wielerliefhebbers in Amsterdam en omstreken te verenigen, een ‘thuis’ te bieden en samen de (Amsterdamse) wielersport te ontwikkelen. Omdat wij meer Amsterdammers op de fiets willen krijgen. En dat geldt natuurlijk ook voor handbikers!

Lees meer about Open Training Handbiken

Op 18 april is onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering; hét moment waarop je écht kan meepraten, meedenken en meebeslissen over de gang van zaken bij ASC Olympia. Tijdens de Algemene Leden Vergadering, hebt je écht inspraak op de toekomst van onze vereniging! Voor dit jaar hebben we natuurlijk weer bijzonder mooie plannen, die we graag met je delen. Dus: als je een echt betrokken Olympiaan bent, dan wíl je hier gewoon bij zijn 🙂

Lees meer about Algemene Leden Vergadering 2018

Net als voorgaande jaren, organiseren we samen met alle andere wielerverenigingen in Amsterdam en omstreken weer de Interclub Competitie. Anders dan voorgaande jaren, organiseert ASC Olympia dit jaar – samen met HSV De Kampioen en BRC Kennemerland – een heuse Driedaagse! De start van dit wielerspektakel is dit jaar op vrijdag 13 juli bij BRC Kennemerland. Op zondag 22 april organiseren we ook nog de tweede ronde in de Interclub Competitie 2018.

Lees meer about Interclub Competitie 2018