Voor deze editie van ‘In het wiel van’ sprak ik met Evelien Remmers. Evelien is al lang lid en ze is ook trainer bij ASC Olympia. “Het schijnt dat ik toen ik 8 jaar oud was tegen mijn ouders heb gezegd dat ik wilde fietsen.”

Tussen 19 en 21 juli stond bij onze โ€˜burenโ€™ van Wielervereniging Amsterdam op Sloten weer de Driedaagse voor Licentiehouders op de agenda. Brigitte Radier deed drie dagen lang mee voor de hoofdprijs en wist die uiteindelijk ook in de wacht te slepen.

Carola maakt met ingang van 1 januari 2022 de overstap naar GT Krush Tunap Sports Pro Cycling. Om al een beetje aan het โ€˜echte werkโ€™ te kunnen ruiken zal Carola dit jaar al stage gaan lopen bij het profteam van Talent Cycling.

Sinds kort staan er ook voor de jeugdrenners van Olympia weer wedstrijden op de agenda. Dat onze jeugdige โ€˜slaven van de wegโ€™ niet bepaald hebben stilgezeten in de Corona-periode bleek dit weekend (opnieuw).

Het zijn gekke tijden. De afgelopen maanden is onze hele samenleving bijna tot volledige stilstand gekomen. Gelukkig mogen we inmiddels wel weer buiten rijden. We kunnen zelfs weer – hoewel voorzichtig – wedstrijden rijden. Dus … een van de eerste dingen die we gaan doen, is het opstarten van de Interclub Competitie 2020. Want net als voorgaande jaren, willen we deze prachtige wedstrijden blijven organiseren. Samen met de andere wielerverenigingen in Amsterdam en omstreken!

Lees meer about Interclub Competitie 2020

Helaas moeten we het Kampioenschap van Amsterdam afgelasten door het Coronavirus. Met deze gezamenlijke beslissing volgen ASC Olympia en WV Amsterdam de landelijke richtlijnen die zijn opgesteld door de KNWU en het NOC*NSF.

Naast de afgelasting van het Kampioenschap van Amsterdam, schorsen wij ook al onze trainingen en andere evenementen, inclusief ons Trainingsweekend in Arnhem. Het Velodrome Amsterdam is ook gesloten tot en met 31 maart.

Lees meer about Kampioenschap van Amsterdam afgelast door Coronavirus