Lid worden van Routiers Cycling Club

Om mee te rijden met Routiers Cycling Club moet je natuurlijk lid zijn. Als je lid wordt van Routiers, wordt je automatisch lid van ASC Olympia en melden wij je meteen aan voor een KNWU basislidmaatschap. Iedereen die op het ASC Olympia parcours rijdt en/of meedoet aan trainingen of ritten, is verplicht om in het bezit te zijn van een KNWU basislidmaatschap. Hiermee ben je namelijk verzekerd tijdens trainingen en ritten.

Wil je ook lid worden van Routiers Cycling Club? Lees dan verder …

Contributie 2022

Lidmaatschap van Routiers Cycling Club bedraagt slechts ‚ā¨47,00 per kalenderjaar (inclusief ‚ā¨12,00 KNWU Basislidmaatschap).

Vrijblijvend proberen

Om er zeker van te zijn dat Routiers bij je past en of wielrennen écht iets voor je is, kun je drie keer vrijblijvend met ons meerijden. Je bent van harte welkom om met ons mee te rijden, maar neem eerst even contact met ons op s.v.p.

Lid worden van Routiers Cycling Club

Wil je lid worden van Routiers? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt je ook als nieuw lid aanmelden bij jouw Routiers Ride Leader, nadat je vrijblijvend hebt meegereden.

De aanmeldprocedure is als volgt:

Vul onderstaand aanmeldformulier volledig in. De door jou verstrekte gegevens worden gecontroleerd op juistheid. Als we alle gegevens volledig en juist hebben ontvangen, melden we je vervolgens aan voor een basislidmaatschap bij de KNWU.  Voorletters

  Voornaam

  Tussenvoegsel(s)

  Achternaam

  Straat

  Huisnummer

  Huisnummer Toevoeging

  Postcode

  Woonplaats

  Land

  Nationaliteit

  Geboortedatum

  Geslacht
  manvrouw

  Telefoon

  Mobiel

  E-mail

  Opmerkingen

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy & Terms of Service zijn van toepassing.


  • Zodra jouw aanmelding is verwerkt, ontvang je automatisch de inloggegevens voor Mijn KNWU op het e-mailadres dat je in onderstaand formulier hebt opgegeven.¬†Zorg er dus voor, dat je jouw e-mailadres foutloos invult!¬†Met deze inloggegevens kunt je inloggen op Mijn KNWU en eventueel via ‘mijn licenties’ een wedstrijdlicentie aanvragen.
  • Dubbelcheck jouw gegevens bij de KNWU –¬†Als je bent ingelogd op Mijn KNWU, kun je onder het menu-item ‘Profiel’ jouw persoonlijke gegevens inzien. Kloppen deze gegevens niet – of zijn er wijzigingen – dan kun je die gegevens zelf wijzigen. TIP: verander ook je wachtwoord voor Mijn KNWU.