ASC Olympia Trainers

Een goede training valt of staat met de kwaliteit van de trainer. ASC Olympia heeft een klein, hecht team van gepassioneerde, deskundige en KNWU gecertificeerde trainers. Zij leren jou beter, sneller en veiliger wielrennen.

Onze trainers zijn ervaren, hebben allemaal dezelfde passie en liefde voor de wielersport en zijn zelf natuurlijk ook actieve beoefenaars. Bovendien zijn zij allemaal KNWU gecertificeerd en weten ze alles van hun specifieke discipline(s).

Door jarenlange ervaring weten ze jou te stimuleren en te inspireren om het beste uit jezelf te halen; of zelfs je grenzen te verleggen. Tijdens onze trainingen leer je beter, sneller en veiliger wielrennen. Je fietst met meer vertrouwen en daardoor heb je jouw fiets beter onder controle. Dat is vooral belangrijk bij onze jongste renners.

Onze trainers volgen de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied op de voet en passen die vaak meteen toe in hun trainingen. Zij zijn een hecht team die hun trainingen regelmatig met elkaar bespreken. Zo vullen ze elkaar geweldig aan. Ook hebben ze veel contact met trainers van andere verenigingen en werken in sommige gevallen zelfs met ze samen.

Kortom: Tijdens een ASC Olympia training ben je in goede handen.

Wie zijn onze trainers?

 

Carolien van Herrikhuyzen
Evelien Remmers
Harold Brandwijk
Louise Soplanit
Lucas Eenkhoorn
Martin Spel
Milko Siemons
Ruben Overdevest
Wim Overdevest