Lid worden van ASC Olympia

Om deel te nemen aan de activiteiten van ASC Olympia moet je lid zijn van de vereniging. Zeker als je wedstrijden wilt gaan rijden, moet je eerst zijn aangemeld bij een wielervereniging die is aangesloten bij de KNWU – de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. Natuurlijk is ASC Olympia aangesloten bij de KNWU. Wil je ook lid worden van ASC Olympia? Lees dan verder …

Zodra je lid bent, melden wij je automatisch aan voor een KNWU basislidmaatschap. Iedereen die op het ASC Olympia parcours rijdt en/of meedoet aan trainingen, is verplicht om in het bezit te zijn van een KNWU basislidmaatschap. Hiermee ben je verzekerd tijdens trainingen en ritten.

Contributie 2023

 • Categorie 65-Plus: € 59,00
 • Overige categorieën: € 84,00
 • Donateurs: € 49,00
 • Fietsbelles: € 49,00

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief het verplichte KNWU Basislidmaatschap van € 14,00.

Vrijblijvend proberen

Om er zeker van te zijn dat ASC Olympia bij je past en – vooral bij de jeugd – of wielrennen écht iets voor je is, kun je 3 keer vrijblijvend met ons meetrainen. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem eerst even contact met ons op s.v.p.!

Voor de jeugd is het mogelijk om tijdens de proeftrainingen een fiets van ASC Olympia te huren.

Lid worden van ASC Olympia

Wil je lid worden van ASC Olympia? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt je ook als lid aanmelden bij jouw ASC Olympia Trainer, nadat je vrijblijvend hebt meegetraind.

De aanmeldprocedure is als volgt:

Vul onderstaand aanmeldformulier volledig in. De door jou verstrekte gegevens worden gecontroleerd op juistheid. Als we alle gegevens volledig en juist hebben ontvangen, melden we jou vervolgens aan voor een basislidmaatschap bij de KNWU.

  Voorletters

  Voornaam

  Tussenvoegsel(s)

  Achternaam

  Straat

  Huisnummer

  Huisnummer Toevoeging

  Postcode

  Woonplaats

  Land

  Nationaliteit

  Geboortedatum

  Geslacht
  manvrouw

  Telefoon

  Mobiel

  E-mail

  Ik meld mij aan voor

  Opmerkingen (beschrijf hier ook je eventuele fietsniveau)

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy & Terms of Service zijn van toepassing.

  • Zodra jouw aanmelding is verwerkt, ontvang je automatisch de logingegevens voor Mijn KNWU op het e-mailadres dat je in onderstaand formulier hebt opgegeven. Zorg er dus voor, dat je jouw e-mailadres foutloos invult! Met deze inloggegevens kunt je inloggen op Mijn KNWU en eventueel via ‘mijn licenties’ een wedstrijdlicentie aanvragen.
  • Dubbelcheck jouw gegevens bij de KNWU – Als je bent ingelogd op Mijn KNWU, kun je onder het menu-item ‘Profiel’ jouw persoonlijke gegevens inzien. Kloppen deze gegevens niet – of zijn er wijzigingen – dan kun je die gegevens zelf wijzigen. TIP: verander ook je wachtwoord voor Mijn KNWU.

  Aanvragen KNWU wedstrijdlicentie

  • Om een KNWU wedstrijdlicentie aan te vragen, ga je in Mijn KNWU naar het menu ‘Licentie(s)’. Klik vervolgens op ‘licentie aanvragen’. Lees de verklaring waarin je akkoord gaat met de voorwaarden aandachtig door en klik onderaan de pagina op ‘Ja, ik ga akkoord met bovenstaande verklaring’. Klik daarna onderaan de pagina op ‘Verder’.
  • Je kunt nu een licentie kiezen. Op de link ‘licentiekeuze 20??’ vind je een document waarin aangegeven wordt met welke licentie je welke wedstrijden kunt rijden.
  • Beantwoord de vragen van de medische screening.
  • Kies voor welke discipline(s) je een licentie wil – het kunnen er meerdere zijn en of je per automatische incasso of acceptgiro wil betalen. Wanneer je klikt op ‘verder’, kun je de gegevens controleren en eventueel nog veranderen. Wanneer je nogmaals op ‘verder’ klikt, verstuur je jouw aanvraag. Je krijgt een automatische e-mail met daarin een overzicht van alle door jou ingediende gegevens.
  • Als je aan alle verplichtingen naar ASC Olympia en de KNWU hebt voldaan, wordt jouw wedstrijdlicentie opgestuurd naar jouw huisadres. Houd rekening met een doorlooptijd van ongeveer 3 à 4 weken voordat je jouw licentie binnen hebt.