ASC Olympia Bestuur

Net als elke andere (wieler)vereniging, heeft ook ASC Olympia een (dagelijks) bestuur. ASC Olympia wordt geleid door gepassioneerde wielerfans die kunnen steunen op de ervaring van een grote groep vrijwilligers. Ons bestuur is gekozen door onze leden tijdens de Algemene Leden Vergadering.

Het bestuur geeft vorm aan de doelstellingen en organisatie van ASC Olympia. Ten eerste doen zij dat in overleg met de verschillende ’teams’ in de vereniging. Deze teams zorgen voor de uitvoering van kerntaken zoals alle wielertrainingen, rijwielonderhoud en beheer van ons clubhuis, maar bijvoorbeeld ook marketing & communicatie.

Ten tweede overlegt ons bestuur natuurlijk ook met onze leden tijdens de Algemene Leden Vergadering, want wij vinden het belangrijk dat iedereen goed op de hoogte is en blijft van alles dat er speelt in onze mooie vereniging.

Daarnaast onderhoudt het bestuur ook contacten met andere wielerverenigingen, sponsors, partners en zorgen zij voor de contacten met de Gemeente Amsterdam.

Samen zorgen. Eigen aandacht.

Bestuursleden zorgen gezamenlijk voor onze vereniging, maar ieder bestuurslid heeft een eigen aandachtsgebied. Zo bestaat ons bestuur uit een voorzitter, secretaris en een penningmeester, maar we kennen ook rollen voor sponsoring, jeugdwielrennen en handbiken. Bestuursleden vervullen hun taken geheel vrijwillig en onbetaald en zij vergaderen één keer per zes weken. Het bestuur bestaat uit de onderstaande personen:

Martin Spel
Voorzitter
Wim Overdevest
Secretaris
Milko Siemons
Penningmeester
Eddy Weber
Sponsoring
Nico Jonk
Handbiken
Bas Klein
Jeugdcoordinator

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen specifiek voor het ASC Olympia bestuur? Of heb je bijvoorbeeld een voorstel voor iets dat beter kan? Stuur dan gerust een e-mail naar Wim Overdevest via secretaris@ascolympia.nl 🙂