Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST: Eindejaars Baanomnium 2019

zondag 29 december 2019 | 10:00 - 16:00

ASC Olympia - Nederlands Kampioenschap Baan Omnium 2020

Door het (te) lage aantal aanmeldingen moeten we het Eindejaars Baanomnium helaas annuleren.

De laatste baanwedstrijd van het jaar! In samenwerking met het Velodrome Amsterdam organiseren we op 29 december het Eindejaars Baanomnium. Een baanwedstrijd speciaal voor jeugdrenners en nieuwelingen. Een heel goede voorbereiding en graadmeter voor het Nederlands Kampioenschap Baan Omnium voor Jeugd en Nieuwelingen op 12 en 19 januari.

Het Eindejaars Baanomnium staat open voor jongens in de categorieën 4, 5, 6 en 7, voor meisjes in categorie 5 en 6 en voor nieuwelingen.

Inschrijven

Inschrijven voor het Eindejaars Baanomnium kun je doen via Mijn KNWU. Toeschouwers bij het Eindejaars Baanomnium betalen €3,00 entreegeld per persoon.

Meer informatie over de indeling van de verschillende categorieën, kan je vinden op knwu.nl/kenniscentrum/renner/licenties.

Baanwielrennen in Amsterdam

Wil je ook baanwielrennen? Of heb je vragen over baanwielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

 

Gegevens

Datum:
zondag 29 december 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

ASC Olympia
E-mail:
info@ascolympia.nl
Site:
www.ascolympia.nl

Locatie

Velodrome Amsterdam
Sloterweg 1045
Amsterdam,