Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fietsbel-les

zondag 5 mei 2019 | 09:00 - 13:30

ASC Olympia - Evenement: Fietsbelles Fietsbel-les

Net als voorgaande drie jaren organiseert Fietsbelles – onze actieve dames-divisie – een opstap dag voor vrouwen die nog nooit op een racefiets hebben gereden. En voor vrouwen die wel een racefiets hebben, maar er zelden op rijden of nog nooit in een groep hebben gereden.

Fietsbelles willen vrouwen laten ervaren hoe gaaf het is om te fietsen, om te genieten van wat er op je pad komt en ook nog eens sportief bezig zijn. Daarbij zijn we een hechte groep vriendinnen geworden! Ben jij óf ken jij iemand die het gaaf lijkt om eens te (race-) fietsen of iemand die weleens rijdt maar het spannend vindt om in een groep te rijden? Kom dan naar de ‘Fietsbel-les’ op 5 mei!

Aanmelden voor Fietsbel-les doe je 👉🏻 hier  👈🏻 via de Fietsbelles Facebook pagina.

Wij helpen je op pad! Wij willen je laten ervaren hoe het is om (goed!) op een racefiets te rijden. En voor wie al wel fietst maar nog geen groepservaring heeft, geven wij praktische tips & trucs hoe je je moet gedragen in een groep.

Meer informatie

Heb je vragen over Fietsbelles? Of over vrouwenwielrennen in het algemeen? Stel ze dan gerust. Wij beantwoorden je vragen graag. Bekijk ook de Fietsbelles FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Ben je een vrouw en wil je meedoen met een training? Je bent hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

 

Gegevens

Datum:
zondag 5 mei 2019
Tijd:
09:00 - 13:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

Fietsbelles
E-mail:
fietsbelles@fietsbelles.nl
Site:
www.fietsbelles.nl

Locatie

Sportpark Sloten
Sloterweg 1045
Amsterdam, 1066 CD