Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nederlands Kampioenschap Baanomnium Masters 2020

zondag 2 februari 2020 | 10:00 - 16:00

ASC Olympia - Amsterdamse Baan Competitie 2018-2019

Ook dit jaar organiseren we weer het Nederlands Kampioenschap Baanomnium Masters, dat vaak wordt omschreven als ‘het NK van de Sterke Mannen’ 😊

Bekijk hier de uitslagen van het NK Baan Omnium Masters 2020.

Bekijk hier de foto’s van het NK Baan Omnium Masters 2020.

Bekijk hier de Technische Gids van het NK Baan Omnium Masters 2020.

Dit NK staat open voor de categorieĂ«n Masters 30+, Masters 40+ & Masters 50+. De kosten voor deelname aan dit NK zijn ook dit jaar weer €10.00. Aanmelden doe je via mijnknwu.knwu.nl. Daar kun je ook meteen zien wie er (al) allemaal meedoen.

We kunnen nog wel wat inschrijvingen gebruiken, want er wordt pas een officieel NK verreden bij 6 renners of meer per categorie. Als het aantal deelnemers lager is dan 6 per categorie, wordt er een normaal omnium verreden.

Nederlands Kampioenschap Baanomnium Masters 2019

Vorig jaar was het Nederlands Kampioenschap Baanomnium Masters in de categorie 45+, een prooi voor Brian Burggraaf. Op het hout van het Velodrome Amsterdam bleef de renner van HSV De Kampioen, Barry Porsius en Ralph Greupink voor.

ASC Olympia - Verslag: Nederlanse Kampioenschap Baanomnium Masters 2019

Bij de masters 35+ en 55+ waren er helaas onvoldoende deelnemers om een officieel Nederlands Kampioenschap te verrijden. Bij de 35+ wist Gijsbert Nieuwkoop de winst te pakken, voor Wilhelmus Bleker en Jorrit Walgien. Ming-ko Sun was de sterkste bij de masters 55+. Hans Lap werd tweede, Jeroen Bosman derde.

Uitslagen Nederlands Kampioenschap Baanomnium Masters 2019

Foto’s NK Baanomnium Masters 2019 (Kristel Nijssen)

Foto’s NK Baanomnium Masters 2019 (Duane van der Geld)

Baanwielrennen in Amsterdam

Wil je ook baanwielrennen? Of heb je vragen over baanwielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze Facebook, Instagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Gegevens

Datum:
zondag 2 februari 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

ASC Olympia
E-mail:
info@ascolympia.nl
Site:
www.ascolympia.nl

Locatie

Velodrome Amsterdam
Sloterweg 1045
Amsterdam,