Ploegentijdrit ASC Olympia (jeugd en nwl)

Ploegentijdrit ASC Olympia (jeugd en nwl)

Update d.d. 7-7-2022

Team inschrijvingen uitsluitend via e-mail naar : milko.siemons@upcmail.nl hierbij graag het volgende vermelden :

– Naam van de renner.

– Naam van de vereniging / team.

– KNWU e/o UCI code.

 

*******BREAKING********

Op zondag 28 augustus organiseert ASC Olympia een ploegentijdrit voor de oudste jeugdcategorieën (5,6,7) en de nieuwelingen (m/v).

Dit jaar wordt door De Spartaan uit Rijswijk geen ploegentijdrit georganiseerd. In goed overleg met De Spartaan neemt Olympia dit jaar het stokje eenmalig over.

 

Het plan voor de wedstrijd wordt momenteel nog verder uitgewerkt en een technische gids zal nog volgen. Wij kunnen de volgende informatie al met jullie delen (onder voorbehoud van wijzigingen):

Waar en wanneer: zondag 28 augustus op wielerparcours Sloten, jeugd start om 10:00 als eerste.

Renners: Categorie 5,6 en 7 en nieuwelingen (m/v), wedstrijd- en startlicentiehouders, eigen MYLAPS chip verplicht

Afstand: Jeugdploegen rijden 12,5km en de nieuwelingen 15km

Ploegen: maximaal 18 jeugdploegen en 18 nwl ploegen, 3 of 4 renners per ploeg, plus eventueel een reserve. Let op ! VOL = VOL

Per vereniging mogen meerdere ploegen per startgroep (jeugd of nwl) worden ingeschreven. Indien een vereniging meerdere ploegen opgeeft, geeft de vereniging op welke ploeg de de A-ploeg is, B-ploeg etc. De A-ploegen komen, zolang er startplekken zijn, direct op de startlijst.

B-ploegen (of C-ploegen) komen in eerste instantie op de reservelijst. Minimaal een week voor de wedstrijd wordt het startveld van A-ploegen aangevuld met de B en C-ploegen.

Indien verenigingen geen volledige ploeg kunnen vormen, mogen maximaal 2 gastrenners worden uitgenodigd. Deze combiploegen worden aanvankelijk ook eerst op de reservelijst gezet. Toekennen van startplaatsen aan de ploegen op de reservelijst gebeurt op basis van volgorde van aanmelding van de ploeg per mail. B-ploegen en combiploegen eerst, daarna C-ploegen etc.

Ploegen kunnen ingeschreven worden als jongens/mixed ploeg of als volledige meisjes ploeg.

Prijzen: de eerste 3 ploegen (j/mix) worden gehuldigd en de eerste 3 volledige meisjesploegen.

Inschrijfgeld: €10,- per ploeg.

 

Houdt onze site in de gaten voor updates en nadere info