NK Baan 50KM & Omlijstingsprogramma (Technische Gids 1-12-2022 bijgevoegd)

NK Baan 50KM & Omlijstingsprogramma (Technische Gids 1-12-2022 bijgevoegd)

Afgelopen zaterdag stond het NK Derny 2022 op de kalender en aankomende zaterdag, 3 december, organiseren we samen met de KNWU en de vrijwilligers van het Velodrome Amsterdam alweer de volgende wedstrijd namelijk het Nederlands Kampioenschap 50KM op de baan incl. een omlijstingsprogramma.
De wedstrijden beginnen om 14:00 uur en het Velodrome Amsterdam zal vanaf 13:00 uur geopend zijn.
We zijn op dit moment druk bezig om de Technische Gids en het programma af te ronden en online te zetten. Deze zal na de inschrijfdatum bekend zijn en gepubliceerd worden. Hou de site in de gaten voor updates. Voor zowel het NK 50KM en het omlijstingsprogramma kan men zich nog inschrijven tot 1-12-2022 – 09:00 uur. Inschrijven via MijnKNWU
Voor de Technische Gids en Programma klik hier