ASC Olympia | Open Amsterdams Derny Kampioenschap 2023

ASC Olympia | Open Amsterdams Derny Kampioenschap 2023

Als besluit van het seizoen 2022 – 2023 organiseerde wij vandaag het Open Amsterdams Derny Kampioenschap 2023 voor de categorieën 50-Min en 50-Plus. We hebben spannende wedstrijden gezien, de reacties van de renners waren positief en het lijkt erop dat dit evenement voor herhaling vatbaar is. Onze dank gaat uit naar Christian Bosch als bedenker van dit evenement alsmede de vrijwilligers van het Velodrome Amsterdam om het evenement in goede banen te leiden.

Ook willen wij Le Domistique Bicycle Service bedanken voor hun bijdrage om dit evenement mogelijk te maken. De foto’s zijn natuurlijk weer ter beschikking gesteld door Duane van der Geld ook hiervoor wederom onze dank!

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de uitslagen zie onderstaande koppelingen

Categorie 50-Min.

Categorie 50-Plus.

Wij wensen alle renners een mooi wegseizoen 2023 toe, en hopen jullie weer te zien in het baanseizoen 2023-2024.