Dankwoord aan het ING Nederland Fonds

Dankwoord aan het ING Nederland Fonds

Het bestuur en de leden van ASC Olympia willen het ‘ING Nederland Fonds voor Medewerkers‘ hartelijk danken voor de donatie. Wij zullen deze donatie gaan gebruiken voor diverse onderhoudswerkzaamheden aan ons clubgebouw.

ING Nederland Fonds

Veel mensen die werken bij ING zijn actief betrokken bij goede doelen of maatschappelijke organisaties. Net als alle andere vrijwilligers, zijn ze onmisbaar in ons land. Zonder hen zouden heel veel initiatieven niet kunnen bestaan. Van de coach bij de handbal vereniging tot de vrijwilliger bij de dierenambulance. En van de opknappers van de speeltuin tot de mantelzorgers. Zij dragen bij aan een sterke samenleving.

ING is trots op deze betrokkenheid. En ING wil die ondersteunen. Daarom is het ING Nederland Fonds er ook voor medewerkers. Medewerkers in dienst bij ING kunnen goede doelen of maatschappelijke organisaties waar ze aan verbonden zijn, voordragen voor een donatie. Een commissie van ING medewerkers beoordeelt de verzoeken van medewerkers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*