Clubkampioenschap Cross 2018

Clubkampioenschap Cross 2018

Afgelopen zondag werd de laatste ronde van de Amsterdamse Cross Competitie verreden op het parcours van WV Amsterdam. Gelukkig is het cross-seizoen nog niet ten einde. Fanatieke crossers hebben nóg een paar mogelijkheden om aan hun noodzakelijke moddershot te komen. Bijvoorbeeld tijdens het Clubkampioenschap Cross.

LET OP: deelname aan het Clubkampioenschap Cross is alléén voor leden van ASC OlympiaWTC De Amstel, FC De Trappist, HSV De Kampioen en Wielervereniging Amsterdam!

Clubkampioenschap Cross 2018

Natuurlijk zijn er in januari nog de Nederlandse kampioenschappen, maar eigenlijk is de mooiste wedstrijd toch altijd weer het prestigieuze Clubkampioenschap Cross. Net als in voorgaande jaren, organiseren ASC OlympiaWTC De Amstel, FC De Trappist en Wielervereniging Amsterdam ook dit jaar weer het Clubkampioenschap Cross. Op 7 januari kun je jezelf meten met anderen op een prachtig cross-parcours op Sportpark Sloten.

Inschrijven

Inschrijven voor het Clubkampioenschap Cross kan vanaf 11:30 uur in de kantine van WVA. Wil je kans hebben op een goede startpositie: schrijf je dan op tijd in, want bijschrijven op 7 januari betekent dat je achteraan moet starten. De jeugd start om 12:00 uur en de senioren starten om 13:00 uur. De wedstrijd van 13:00 uur gaat voor iedereen over 45 minuten en in deze wedstrijd wordt gebruik gemaakt van transponders.

Programma

  • 11:30 uur: inschrijven
  • 12:00 uur: start jeugd (t/m 14 jaar)
  • 13:00 uur: wedstrijd senioren
  • 14:15 uur: prijsuitreiking

Namens de gezamenlijke organisaties wensen wij je een sportief en gezellig clubkampioenschap toe en natuurlijk een mooi en succesvol nieuw (wieler)jaar 🙂