Geen Interclub Competitie op 30 augustus

Geen Interclub Competitie op 30 augustus

Volgens verschillende kalenders en andere (online) bronnen zou er aanstaande zondag 30 augustus een wedstrijd van de Interclub Competitie worden verreden bij ASC Olympia. Dit is niet het geval.

Helaas en tot onze spijt gaat de Interclubwedstrijd bij ASC Olympia op 30 augustus niet door.

Normaal kunnen we twee aparte groepen bij elkaar laten rijden, maar in deze gekke tijden van Corona willen we dat gewoon niet. Daarnaast is er ook niet genoeg tijd voor een Interclubwedstrijd, omdat op zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus het Kampioenschap van Amsterdam wordt verreden bij WV Amsterdam.

Wij vinden het vervelend dat de wedstrijd niet doorgaat en wij betreuren het dat hierdoor renners zijn teleurgesteld. Onze oprechte excuus daarvoor.

ASC Olympia - Verslag: Clubkampioenschap 2018

Kampioenschap van Amsterdam

Het Kampioenschap van Amsterdam krijgt een herstart, nadat het werd afgelast door toedoen van de maatregelen die verspreiding van het Coronavirus moeten voorkomen. Anders dan voorgaande jaren, zal ASC Olympia dit jaar geen jeugdwedstrijd organiseren. Onze buren van WV Amsterdam organiseren de wedstrijden voor alle andere categorieen; van nieuwelingen, junioren en trimmers tot en met Masters, Beloften en Dames Elite.

Het Kampioenschap van Amsterdam is onderdeel van de Regio Kampioenschappen 2020 en zal worden verreden op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2020 op Sportpark Sloten.

Meer informatie kun je lezen op ascolympia.nl/evenement/kampioenschap-van-amsterdam-2020-2/alle

Interclub Competitie 2020

Het zijn gekke tijden. De afgelopen maanden is onze hele samenleving bijna tot volledige stilstand gekomen. Gelukkig mogen we inmiddels wel weer buiten rijden. We kunnen zelfs weer – hoewel voorzichtig – wedstrijden rijden. Dus … een van de eerste dingen die we gaan doen, is het opstarten van de Interclub Competitie 2020. Want net als voorgaande jaren, willen we deze prachtige wedstrijden blijven organiseren. Samen met de andere wielerverenigingen in Amsterdam en omstreken!

Door alle Corona-perikelen, is de agenda natuurlijk wel wat aangepast. Alle details lees je op ascolympia.nl/2020/08/01/interclub-competitie-2020.

Wielrennen in Amsterdam

Wil je meedoen aan de Interclub Competitie? Of heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.