*** UPDATE Track Series Endurance & NK Baan – 50 KM ***

***  UPDATE Track Series Endurance & NK Baan – 50 KM ***

Track Series 2021 – Endurance

Op zaterdag 18 december organiseren wij de Track Series 2021 – Endurance. Op deze wedstrijddag zal per categorie een volledig omnium verreden worden volgens de UCI richtlijnen. De mogelijkheid bestaat dat er door de jury besloten zal worden om categorieën samen te voegen indien het aantal inschrijvingen per categorie laag is. Voor de dagindeling zie onderstaande informatie.

Technische Gids en het dagprogramma zijn beschikbaar:

Technische Gids klik hier

Dagprogramma klik hier

 

Nederlands Kampioenschap – Baan  50KM

Deze wedstrijd is gepland op vrijdag 17-12-2021, door de aangescherpte regels m.b.t. het Corona virus en het sluiten van de sportaccommodaties om 17:00 uur moeten we deze wedstrijd laten vervallen. Na overleg met de KNWU en de organisatie van de Track Series is er besloten om de Track Series Sprint te laten vervallen en deze ruimte te gebruiken voor het Nederlands Kampioenschap – Baan  50KM. Dit betekend dat deze wedstrijd op zondag 19-12-2021 vanaf 10:00 uur verreden gaat worden, voor de dagindeling zie onderstaand.

Technische Gids en het dagprogramma zijn beschikbaar:

Technische Gids klik hier

Dagprogramma klik hier