67e Oranjeronde van Amsterdam ** UPDATE U I T S L A G E N **

67e Oranjeronde van Amsterdam ** UPDATE   U I T S L A G E N  **

Afgelopen woensdag is de 67e Oranjeronde van Amsterdam verreden, het waren mooie en spannende wedstrijden en gelukkig geen incidenten!! Wij willen de renners, vrijwilligers en het Oranje Comité Amsterdam bedanken voor deelname, hulp en bijdrage voor dit evenement.

Uitslagen van de wedstrijden staan hier.

Dankzij een bijdrage van het Oranje Comité Amsterdam zal er tijdens de 67e Oranjeronde van Amsterdam gestreden worden om harde Euro’s. Wij hanteren schema T, voor de eerste 20 renners zal er een enveloppe beschikbaar zijn. Op dit moment  hebben we in de verschillende categorieën al mooie aantallen renners aan de start staan maar er kunnen nog steeds renners bij. De reguliere inschrijving staat open tot 25 april 2022.

Laten we er met z’n allen een mooie en sportieve dag van maken.

Eindelijk we kunnen weer, op woensdag 27 april a.s. organiseert ASC Olympia de Oranjeronde van Amsterdam. Dit jaar organiseren we alweer de 67e editie van deze prachtige, Amsterdamse klassieker. De koers word verreden op ons eigen parcours op Sportpark Sloten.

Oranjeronde van Amsterdam

De inschrijving voor de Oranjeronde van Amsterdam is inmiddels geopend en de inschrijvingen druppelen al weer binnen, maar er kunnen nog zeker renners bij…

Elk jaar wordt er hard gekoerst. Zowel door junioren, nieuwelingen, sportklasse en masters. De Oranjeronde is elk jaar weer een prachtig mooie koers op ons parcours op Sportpark Sloten.
Ook voor de aanstaande editie verwachten we dan ook weer spannende wedstrijden!.

Programma

Inschrijven voor dit evenement uitsluitend digitaal via “Mijn KNWU”

Hieronder het programma van de 67e Oranjeronde op een rij:

11:00 uur: Junioren – 60 km Criterium
12:45 uur: Nieuwelingen – 40 km Criterium
14:00 uur: Masters 50+ – 55 km Criterium
15:30 uur: Sportklasse – 60 km Criterium

Voor alle bovenstaande categorieën is een transponder verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*