MTB en crosstrainingen op zaterdagochtend

MTB en crosstrainingen op zaterdagochtend

Vanaf zaterdag 8 oktober gaan we weer MTB-en en crossen op de zaterdagochtend!

Het parcours is inmiddels weer grotendeels uitgezet en ligt klaar voor een prachtige winter in het veld. Mountainbiken en crossen is sowieso heel leuk om te doen en zorgt er ook nog eens voor dat je ook in de wintermaanden een beetje fit blijft. Ook komen de stuurvaardigheden die je opdoet in het veld goed van pas als je weer op de weg gaat fietsen.

De trainingen starten om 10:00 en zijn bedoeld voor alle leden. Als lid zijn er geen kosten aan verbonden. Als je nog geen mountainbike of crossfiets hebt, is dat geen probleem. Olympia heeft MTB’s te huur. Je kunt het ook eerst gewoon een keertje komen proberen. Stuur dan vooraf wel even een appje naar Harold, de MTB-trainer, of naar de trainingsappgroep als je zijn nummer nog niet hebt.

Let op: zaterdag 15 en 22 oktober is er geen training i.v.m. herfstvakantie en MTB-kamp.