Wedstrijdprogramma ASC Olympia – Velodrome Amsterdam *** U P D A T E – NK DERNY 2022 ***

Wedstrijdprogramma ASC Olympia – Velodrome Amsterdam *** U P D A T E – NK DERNY 2022 ***

Aanstaande zaterdag 26 november 2022 zal in het Velodrome Amsterdam het NK Derny 2022 worden verreden. Aanvang van de wedstrijden is 13:00 uur, de Technische Gids is ondertussen ook gereed en zal later op de avond online gezet worden. Voor het inzien van de Technische Gids klik hier. Wij hopen aanstaande zaterdag op mooie en sportieve wedstrijden en zien elkaar in het Velodrome Amsterdam.

 

 

Door omstandigheden zijn er diverse aanpassingen in de baankalender m.b.t. de kampioenschappen en overige wedstrijden, de op 19 november geplande wedstrijd Track Series Snelheid zal verplaatst worden naar Apeldoorn, op 26 november zal in het Velodrome Amsterdam het Nederlands Derny Kampioenschap 2022 worden verreden hierdoor komt de eerder geplande wedstrijd ABC #3 te vervallen. Het Nederlands Omnium Kampioenschap voor Junioren en Elite zal op 17 december in Apeldoorn worden verreden. Voor de laatste kalender Velodrome Amsterdam (klik hier)

 

 

In de bijlage (klik hier) is de wedstrijdkalender geplaatst m.b.t. de wedstrijden in het Velodrome Amsterdam welke wij in samenwerking met de vrijwilligers van het Velodrome organiseren.

De aftrap was 15 oktober met een wedstrijd in het kader van de Future Series in diverse categorieën. De volgende wedstrijd was gepland op 5 november 2022 in de reeks van de Track Series, door een tegenvallend aantal inschrijvingen hebben we deze jammer genoeg moeten cancelen.

Op 19 november staat er weer een wedstrijd in de reeks van de Track Series gepland, wij hopen op voldoende inschrijvingen zodat we deze wedstrijd wel kunnen laten doorgaan.