ASC Olympia | Nederlands Kampioenschap Baanomnium Masters 2023

ASC Olympia | Nederlands Kampioenschap Baanomnium Masters 2023

Update Nederlands Kampioenschap Baanomnium Masters 2023

Jammer genoeg geen officieel kampioenschap voor de renners in de categorie 30+, de renners zijn van harte welkom om toch mee te kunnen doen aan het omnium, echter zonder de bekende medailles en rood-wit-blauwe shirt.

De technische gids incl. programma zijn ondertussen ook gereed, klik hiervoor op deze link

Ook dit jaar organiseren we weer in samenwerking met de KNWU en de vrijwilligers van het Velodrome het Nederlands Kampioenschap Baanomnium Masters 2023


Dit Nederlands Kampioenschap staat open voor de categorieën Masters 30+, Masters 40+ en Masters 50+. De kosten voor deelname aan dit NK zijn €10.00.  Aanmelden doe je via Mijn KNWU  of via de mail naar milko.siemons@upcmail, met vermelding van categorie, KNWU ID en nummer van je transponder. Wil je weten wie er (al) allemaal meedoen? klik dan op deze link