ASC Olympia – NK Baan Omnium DUUR 2024 | ***U P D A T E – Dagprogramma***

ASC Olympia – NK Baan Omnium DUUR 2024 | ***U P D A T E – Dagprogramma***

Begin januari 2024 trapten we af met een baan omnium snelheid aankomend weekend (20 januari 2024) staat alweer het volgende Nederlands Kampioenschap gepland voor de jeugd categorieën Man 6-7, Vrouw 5-6, Nieuwelingen Man en Nieuwelingen Vrouw.

De inschrijving staat open tot 18 januari 2024, heb je je nog niet ingeschreven voor dit evenement en ben je in het bezit van een wedstrijdlicentie 2024 en wil je een kans maken op het felbegeerde Rood-Wit-Blauwe shirt dan  kan je je hier inschrijven.

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van het evenement en zal het dagprogramma na de inschrijfdatum via onze site bekend gemaakt worden, de Technische Gids is ondertussen wel gereed en is hier te vinden.

De reguliere inschrijving is gesloten, het dagprogramma is gereed en is hier te vinden,

Als je jezelf bent vergeten in te schrijven en wil toch nog graag meedoen stuur dan een een mail naar milko.siemons@upcmail.nl om te kijken wat de mogelijkheden nog zijn.

 

In dit Omnium DUUR zullen de volgende onderdelen verreden gaan worden;  Scratch – Temporace – Afvalkoers en als afsluiting een Puntenkoers.

Wij hebben er in ieder geval zin in en graag tot 20 januari!!