Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EXTRA: Amsterdamse Baan Competitie

zaterdag 21 december 2019 | 18:00 - 20:15

ASC Olympia - Amsterdamse Baan Competitie 2019

We organiseren een extra wedstrijd van de Amsterdamse Baan Competitie. Omdat we – door een te laag aantal inschrijvingen – het NK Madison 2019 helaas moeten annuleren, hebben we als vervanging gekozen voor een extra ABC wedstrijd. Het NK 50 Kilometer gaat wél gewoon door.

ABC: de Amsterdamse Baan Competitie

De Amsterdamse Baan Competitie is een serie van negen baanwedstrijden, die worden verreden op de wielerbaan in het Velodrome Amsterdam. De ABC wordt georganiseerd om meer wedstrijden te bieden voor amateurs, sportklasse en masters. Vrouwen en Nieuwelingen zijn ook van harte welkom om mee te doen. Het officiële NK Masters Baan Omnium (aparte wedstrijden voor Masters 40+ en 50+) wordt ook in verband met de ABC georganiseerd.

De creatieve aanpak en benadering maakt de wedstrijden laagdrempelig. Zo wordt de ABC aantrekkelijk voor een brede groep renners én voor het publiek; de sfeer is vriendelijk en informeel. Bovendien wordt een grote variëteit aan onderdelen verreden, die soms ongebruikelijk zijn en soms zelfs experimenteel.

Bij de ABC worden verschillende onderdelen verreden. Vaak zijn dit duuromniums met een massastart, maar er worden ook andere onderdelen verreden, zoals een vliegende ronde, handicap of ‘Australian Pursuit’.

Programma

  • 17:30 uur: Inschrijven
  • 18:00 uur: Inrijden
  • 18:15 – 20:15 uur: ABC wedstrijden (Omnium 3-4 onderdelen)

We zijn van plan om een volledig omnium te rijden, als voorbereiding op het NK Baanomnium Masters dat op 2 februari zal worden verreden.

Kijk op amsterdamsebaancompetitie.nl voor meer informatie. Als je wil meedoen aan deze extra ABC wedstrijd, stuur dan een e-mail naar milko.siemons@upcmail.nl.

Inschrijfgeld voor deze extra ABC wedstrijd bedraagt € 5,00

Baanwielrennen in Amsterdam

Wil je ook baanwielrennen? Of heb je vragen over baanwielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Gegevens

Datum:
zaterdag 21 december 2019
Tijd:
18:00 - 20:15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

ASC Olympia
E-mail:
info@ascolympia.nl
Site:
www.ascolympia.nl

Locatie

Velodrome Amsterdam
Sloterweg 1045
Amsterdam,