Nils van ’t Hoenderdaal Sportman van het Jaar 2014

Nils van ’t Hoenderdaal Sportman van het Jaar 2014

Olympiaan Nils van ’t Hoenderdaal is genomineerd voor Sportman van het jaar 2014 van het Stadsdeel Nieuw-West. Op vrijdag 30 januari 2014 zal tijdens een feestelijke verkiezingsavond in het Sportcentrum Ookmeer de winnaar bekend worden gemaakt.

Sportman van het Jaar

Stadsdeel Nieuw-West is trots op de vele sporters die een bijzondere sportprestatie leveren. Daarom organiseert de Sportadviesraad Nieuw-West namens het stadsdeel de Sportverkiezing van Nieuw-West. Je bent hartelijk welkom om de verkiezing bij te wonen op vrijdag 31 januari 2014 om 19.00 uur in Sportcentrum Ookmeer, dr. Meurerlaan 7.

Eervolle titel

De sporters maken kans op de eervolle titel sportman, sportvrouw, sportploeg en talentvolle sporter van Nieuw-West. Ook zetten wij coaches en sportvrijwilligers in het zonnetje èn het sportiefste (basis)schoolkind! Ten slotte zal de Wethouder Sport, Ronald Mauer op deze avond bekend maken wie de Topprestatie van het jaar heeft geleverd.

Wij wensen Nils (rechts op de foto) uiteraard veel succes deze avond!

ASC Olympia - Nils van 't Hoenderdaal Sportman van het Jaar 2014

Nils van ’t Hoenderdaal

Nils gaf vorig jaar nog een interview in de Westerpost van 15 oktober 2014. Nils van ‘t Hoenderdaal (1993), Jeffrey Hoogland en Matthijs Büchli wonnen een gouden medaille in de teamsprint op de Europese Kampioenschappen in Portugal. Het gehele interview met Nils kun je lezen op ascolympia.nl/2014/10/16/interview-olympiaan-nils-van-t-hoenderdaal.

Baanwielrennen in Amsterdam

Wil je net als Nils van ’t Hoenderdaal ook baanwielrennen? Of leren baanwielrennen? Check dan ascolympia.nl/baanwielrennen.

Of heb je vragen over baanwielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*