Stemmen op de leukste vereniging

Stemmen op de leukste vereniging

De publiek-juryactie voor verkiezing van de KNWU Vereniging van het Jaar 2016 is van start gegaan. Dit betekent dat we met z’n allen kunnen stemmen op de leukste vereniging! En dat is natuurlijk ASC Olympia.

KNWU Vereniging van het Jaar

De publieksactie sluit op woensdag 12 oktober 2016 om 12.00 uur. Dus tot die tijd kunnen wij volop promoten en actie voeren om mensen op de leukste vereniging. Het belooft een spannende strijd te worden! Naast ASC Olympia zijn MTB-Noordwest en N.S.W.V. Mercurius genomineerd, omdat zij een ‘sterke strategische beleidsvoering, ondernemendheid en een aantrekkelijk sportaanbod’ hebben.

Stemmen

Dus: stem ook op ASC Olympia! Klik hier om te stemmen.

Historie

Vanaf 2012 houdt de KNWU elk jaar de ‘Vereniging van het Jaar’ verkiezing. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats tijdens de Dag van de Wielersport. Naast de titel  ‘Vereniging van het Jaar’ en de bekendheid door de verkiezing, zijn er ook  mooie geldprijzen te winnen voor de vereniging die kunnen worden gebruikt om de vereniging verder te ontwikkelen.

Voor de KNWU verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ zijn we vooral op zoek naar unieke verenigingen die een voorbeeld zijn voor andere clubs, bijvoorbeeld door het beleid dat zij voeren of bijzondere projecten die worden uitgevoerd. Het gaat dus niet om de club met de beste wedstrijdprestaties. Deze verkiezing draait om het ‘vereniging’ zijn!

 

2 reacties op “Stemmen op de leukste vereniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*