Amsterdamse Baan Competitie 2016-2017

Amsterdamse Baan Competitie 2016-2017

In samenwerking met de Amsterdamse Baan Competitie, organiseren we ook in het nieuwe baan seizoen, weer een aantal prachtige en spannende wedstrijden in het Velodrome. We hopen op veel inschrijvingen en nog meer spannende wedstrijden!

Amsterdamse Baan Competitie

De serie van negen wedstrijden op de baan wordt verreden in het Velodrome Amsterdam. De motivatie voor de competitie is om meer wedstrijden te bieden voor amateurs, sportklasse en masters en wordt afgesloten met een Nederlands Kampioenschap voor masters.

Door de creatieve aanpak en benadering zijn de wedstrijden erg laagdrempelig; de competitie moet aantrekkelijk zijn voor een brede groep renners. En natuurlijk spannende voor het publiek. Met deze nieuwe competitie willen we het baanwielrennen én het Velodrome op Sportpark Sloten weer op de kaart zetten.

Inschrijven

Voorinschrijven kan je doen via MijnKNWU. Meer informatie en de wedstrijd kalender vind je op www.alwt.cc/asc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*