8 koersen in de Topcompetitie 2017

8 koersen in de Topcompetitie 2017

De kalender van de Topcompetitie 2017 is definitief: 17 ploegen gaan tijdens 8 wedstrijden de strijd met elkaar aan. Ten opzichte van vorig jaar verdwijnen de Hel van Voerendaal, de Drielandenomloop en de Omloop van Alkmaar. Daarvoor in de plaats komen de Ton Dolmans Trofee en de individuele tijdrit in Emmen.

Opnieuw is er alles aan gedaan om de druk bij de clubs te verlichten door geen Topcompetitie wedstrijden op dezelfde dag als de wedstrijden in de Clubcompetitie te laten plaatsvinden. De Ton Dolmans Trofee is een Limburgse koers en nieuw op de Topcompetitie kalender. De koers verving Limburgs Mooiste in de Clubcompetitie. In 2017 zal de Ton Dolmans Trofee op 23 april worden verreden. Aangezien dit ervoor zorgt dat er twee koersen in de maand april zitten, wordt er hard gewerkt aan een datum in augustus voor 2018.

Topcompetitie 2017 Kalender

 

Topcompetitie 2017 Ploegen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*