Onderzoek & Gratis Maximaaltest

Onderzoek & Gratis Maximaaltest

Wil jij een gratis maximaaltest? Helemaal voor niks? Dan hebben we een mooie kans voor je!

De faculteit Gedrags- en Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam doet wetenschappelijk onderzoek naar het effect van natrium bicarbonaat supplementen op de tijdrit prestatie.

Ben jij een wielrenner met een goede conditie en ervaring met het rijden van tijdritten? Ben je tussen de 18 en 45 jaar? Doe dan mee aan dit onderzoek.

Doel

De onderzoekers van de VU willen bepalen wat het effect is van natrium bicarbonaat supplementen op de efficiëntie tijdens tijdritten. Ze willen dit onderzoeken door wielrenners tussen de 18 en 45 jaar die ervaring hebben met het rijden van tijdritten te onderzoeken.

Dit willen ze gaan doen, door wielrenners te testen. Je zal worden getest op twee tijdritten: één tijdrit van 2000 meter na het innemen van een natrium bicarbonaat supplement en één na het innemen van een placebosupplement.

Gratis Maximaaltest

Als je deelneemt aan dit onderzoek krijg je een gratis maximaaltest. Na het laatste bezoek ontvang je een persoonlijk rapport van je maximale waarden, trainingszones en tijdritprestaties.

Onderzoek

 • 1 maximaaltest
 • 1 gewenningstrial van 2000 meter
 • 1 tijdrit van 2000 meter na het innemen van een natriumbicarbonaatsupplement
 • 1 tijdrit van 2000 meter na het innemen van een placebosupplement

Meer informatie over dit onderzoek en hoe je kan aanmelden, vind je hier.

4 reacties op “Onderzoek & Gratis Maximaaltest

 1. Goedemorgen.
  Ik wil graag mijn zoon Armando van Bruggen opgeven voor dit onderzoek.
  Hij wordt pas in Juni 18 jaar, maar rijdt de laatste jaren gemiddeld 20 tijdritten per jaar, met afstanden van 9 km t/m 42 km ( Tijdrijderscup )
  Hij is dit jaar o.a winnaar van de ATC Knipscheer tijdrit in Almere, de Ard Schenk Tijdrit in Wieringerwaard een tijdrit in de Bike Physics tijdritcomp. en div. mooie uitslagen in tijdritten waar slechts 1 klassement werd opgemaakt ongeacht leeftijd.
  Wij horen graag of hij in aanmerking komt voor deze test.

  Met vrg
  Herman van Bruggen

 2. Ik wil heel graag meedoen. Afgelopen jaar een paar tijdritten gereden en wil dit meer gaan doen. Dus ik wil maximaal gaan. Zo’n test motiveert mij nog meer om mee te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*