Clubkampioenschap Cross 2017

Clubkampioenschap Cross 2017

De Amsterdamse Cross Competitie eindigt op 31 december met de oliebollencross op het parcours op Sportpark Sloten. Gelukkig is het crossseizoen dan niet ten einde. Fanatieke crossers hebben nóg een paar mogelijkheden om aan hun noodzakelijke moddershot te komen. Bijvoorbeeld tijdens het Clubkampioenschap Cross.

LET OP: deelname aan het Clubkampioenschap Cross is alléén voor leden van ASC OlympiaWTC De Amstel, FC De Trappist en Wielervereniging Amsterdam!

Natuurlijk zijn er in januari voor de jeugd en senioren de Nederlandse kampioenschappen, maar de mooiste wedstrijd is natuurlijk het prestigieuze Clubkampioenschap Cross. Net als in voorgaande jaren, organiseren ASC OlympiaWTC De Amstel, FC De Trappist en Wielervereniging Amsterdam ook in 2017 weer het Clubkampioenschap Cross. Op 15 januari kan je jezelf meten met anderen op ons eigen Cross parcours op Sportpark Sloten.

Inschrijven

Inschrijven voor het Clubkampioenschap Cross kan vanaf 12:30 uur in de kantine van ASC Olympia. Wil je kans hebben op een goede startpositie: schrijf je dan op tijd in, want bijschrijven op 15 januari betekent dat je achteraan moet starten. De jeugd start om 13:00 uur en de senioren starten om 14:00 uur. De wedstrijd van 14.00 uur gaat voor iedereen over 45 minuten.

Programma

  • 12:15 uur: inschrijven & inrijden jeugd
  • 13:00 uur: start jeugd (t/m 14 jaar)
  • 13:30 uur: inrijden senioren
  • 14:00 uur: wedstrijd senioren
  • 15:15 uur: prijsuitreiking (kantine ASC Olympia)

Voor de liefhebbers is er na de wedstrijd, vanaf 16:30 uur de nieuwjaarsborrel van FC De Trappist in het clubhuis van Swift/PST aan de Plantage Parklaan 20. En geneer je niet: modderspatten zijn de eretekenen van strijd 🙂

Namens de gezamenlijke organisaties wensen wij je een sportief en gezellig clubkampioenschap toe!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*