Uitslagen: Kampioenschap van Amsterdam 2017

Uitslagen: Kampioenschap van Amsterdam 2017

Vandaag werd het Kampioenschap van Amsterdam voor de Jeugd categorieën A t/m D verreden. De weergoden waren ons zeer gunstig gestemd en we hadden een paar prachtige wedstrijden op ons parcours op Sportpark Sloten!

Uitslagen Kampioenschap van Amsterdam 2017

Alle renners hebben hard ge(st)reden om de winst en ook Olympianen deden vandaag heel goede zaken. In categorie A sprintte Noery naar een prachtige eerste plaats. Pascal zat in zijn kielzog  en veroverde – net achter Akira van DTS – de derde plaats. In de categorie B veroverde Jan het eremetaal terwijl Carola naar een heel fraaie derde plaats reed in categorie C. De uitslagen van het Kampioenschap van Amsterdam zijn als volgt:

Jeugd A

 1. Noery Weber
 2. Akira Koolbergen
 3. Pascal Cutler

ASC Olympia - Kampioenschap van Amsterdam 2017 Jeugd A

Jeugd B

 1. Jan van Schaik
 2. Guido Jong
 3. Victor Kroesbergen

ASC Olympia - Kampioenschap van Amsterdam 2017 Jeugd B

Jeugd C

 1. Nienke Veenhoven
 2. Bo Planken
 3. Carola van de Wetering

ASC Olympia - Kampioenschap van Amsterdam 2017 Jeugd C

Jeugd D

 1. Nick Schelvis
 2. Ian Vasbinder
 3. Lucas Brandt

ASC Olympia - Kampioenschap van Amsterdam 2017 Jeugd D

Natuurlijk kun je de gehele uitslag hier terugvinden op MyLaps 🙂

Foto’s

Bekijk hieronder ook de Facebook fotoserie die Cathy maakte van het Kampioenschap van Amsterdam voor de Jeugd.

 

Meer informatie?

Wil je volgend jaar ook meedoen aan het Kampioenschap van Amsterdam? Of aan de Regio Kampioenschappen, maar ben je geen lid? Word dan lid van ASC Olympia! Want wielrennen in Amsterdam? Dat doe je natuurlijk bij de oudste wielervereniging van Nederland.

Heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook onze Facebook, Instagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*