Regio Kampioenschappen 2017

Regio Kampioenschappen 2017

De Medaille Magneten van ASC Olympia hebben dit weekend weer goede zaken gedaan tijdens de Regio Kampioenschappen. Zaterdag werd het Kampioenschap van Wheelerplanet bij HSV De Kampioen verreden. Zondag stonden Olympianen aan de start van Kampioenschap van Amstelland bij WTC De Amstel.

Ondanks het kletsnatte parcours werden er prachtige wedstrijden verreden met bijzonder fraaie resultaten voor jeugdige Olympianen.

Kampioenschap van Wheelerplanet

Groep A startte om 10:00 uur. Alle renners (st)reden hard om de winst en na 4 ronden natte koers sprintte Noery wederom naar een prachtige eerste plaats. Hij wist – net als in het Kampioenschap van Amsterdam – Akira van DTS – net voor te blijven.

In de B-groep deed Jan goede zaken. Al vanaf de eerste ronde formeerde zich een kopgroep van 7 renners waaronder Jan. Er werd door weer en wind hard gereden en de sprint voor de overwinning was super spannend; alle drie de podiumplaatsen hadden exact dezelfde tijd! Jan wist de tweede plaats te bemachtigen. Bij de Nieuwelingen wist Philip het hoogste podium te beklimmen. Zoals je op de foto kan zien, was hij bijzonder blij met zijn overwinning. En geheel terecht 🙂

Olympianen op het podium tijdens het Kampioenschap van Wheelerplanet (SWIPE )

A post shared by ASC Olympia (@ascolympia) on


De uitslagen van de jeugd, kun je hier terugvinden op MyLaps 🙂

Bekijk hier een fotoreportage van het Kampioenschap van Wheelerplanet.

 

Kampioenschap van Amstelland

Hoewel er bij het Kampioenschap van Amstelland minder regen was dat het door en door natte Kampioenschap van Wheelerplanet, reden de jeugdige renners vandaag een koers die zwaarder was dan die van gisteren. Er stond meer wind bij het Kampioenschap van Amstelland en dat voel je goed in je benen na de zware wedstrijd van gisteren.

De koers startte met vijf jeugd renners in de A- en B-groep die tegelijk werd verreden. Er werd meteen hard gekoerst en er vormde zich vanaf het begin een kopgroep. Na 12 ronden sprintte de kopgroep voor de overwinning. Olympiaan Jan won de sprint. In de B groep ging Noery als eerste over de meet. In groep C wist Carola het podium te sieren in Olympia kleuren.

Medaille Magneten (SWIPE )

A post shared by ASC Olympia (@ascolympia) on


Zodra de officiële uitslagen van dit kampioenschap op MyLaps worden gepubliceerd, zullen we die aan dit bericht toevoegen.

Bekijk hier een fotoreportage van het Kampioenschap van Amstelland.

Hartelijk gefeliciteerd met deze fantastische resultaten, Olympianen! 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*